Lisa Marie Presley is ikreket vár

Vágólapra másolva!
Lisa Marie Presley ikreket vár - erősítette meg a hírt az amerikai énekesnő szóvivője a People magazinnak, édesanyja, Priscilla Presley színésznő pedig az Entertainment Tonight-nak. A babák ősszel születnek majd.
Vágólapra másolva!

Alig egy héttel Rebecca Romijn színésznő után, Lisa Marie Presley-ről is kiderült: ikreket vár. Az amerikai énekesnő szóvivője és édesanyja is megerősítették a hírt.

"Titokban akarta tartani, amilyen sokáig csak lehet" - nyilatkozta Priscilla Presley színésznő az Entertainment Tonight-nak.

Nem csak az iker-várandósságának hírét tartotta titokban Presley: a terhességét is sokáig tagadta. A brit Daily Mail ugrasztotta ki a nyulat a bokorból, amikor, még márciusban a gömbölyödő énekesnőről paparazzo-fotókat közölt, és azt állította, hogy az egykor csinos Presley-nek étkezési problémái vannak: egészségtelenül és mértéktelenül eszik. Lisa Marie beperelte a napilapot - amely hamarosan bocsánatot is kért feltételezésért -, és nem sokkal később szóvivője útján közölte: méretváltozásának oka az, hogy gyermeket vár.

Elvis Presley 40 éves lányának már van két tizenéves gyermeke az első házasságából: lánya, Riley 19, fia, Benjamin 15 éves. Második férjével, Michael Lockwood zenész-producerrel 2006 óta házasok, és az ősszel születendő ikrek lesznek az első közös gyermekeik.