Eva Longoria nem terhes, csak meghízott

Vágólapra másolva!
Felicity Huffman amerikai színésznő megvédte kolléganőjét, Eva Longoriát: kijelentette, hogy a híresség nem vár gyereket, csak meghízott - azt is csak a Született feleségekben alakított karaktere miatt.
Vágólapra másolva!

Eva Longoria amerikai színésznő "nem terhes, csak kövér" - jelentette ki a híresség kolléganője és barátja, Felicity Huffman, véget vetve ezzel a Longoria várandósságára vonatkozó találgatásoknak.

Hónapok óta pletykálnak arról, hogy Longoria esetleg várandós: az elmúlt hónapokban láthatóan "kikerekedett", és az egyébként szűk ruhákat hordó, karcsúságáról híres színésznő az utóbbi időben előnyben részesíti a bő szabású, alakot leplező ruhákat. Ráadásul, a színésznő azt is többször elmondta, hogy már nagyon készül az anyaságra, és szívesen vállalnának kisbabát a férjével, Tony Parker kosárlabdázóval.

Longoria azonban állítja, hogy csak a Született feleségek kedvéért szedett fel néhány kilót: a sorozatban ugyanis a sorozatidő előreugrik öt évet, és a Longoria által alakított Gabrielle addigra egy elkeseredett, meghízott, többgyermekes anya lesz.

"Mindenki időben megtudja, amit kell, egy terhességet úgysem lehet sokáig rejtegetni. Csak azt szeretném, hogy az emberek ne görcsöljenek ezen. Teljesen felesleges" - mondta a 31 éves Longoria egy tévéműsorban.