Fotókon őrzi mellei emlékét Christina Applegate

Vágólapra másolva!
Christina Applegate amerikai színésznő, a Samantha Who? és az Egy rém rendes család főszereplőnője egy interjúban elárulta: mielőtt rákbetegsége miatt leoperálták a melleit, több félmeztelen fotót is csináltatott magáról, hogy mindig emlékezhessen a "régi" testére.
Vágólapra másolva!

Christina Applegate amerikai színésznő, a Samantha Who? és az Egy rém rendes család című sorozatok főszereplője Oprah Winfrey televíziós műsorában elárulta: műtétje előtt (melyben mindkét mellét eltávolították) órákon keresztül pózolt otthon félmeztelenül, és több fotót is készített a melleiről, hogy a "régi" teste emlékét is meg tudja őrizni magában.

"Azt hiszem, az volt az első és utolsó félmeztelen fotózásom" - mesélte Applegate. "Igyekeztem minden szögből lefényképezni őket, hogy legalább az emlékük megmaradjon."

A 36 éves színésznőnél néhány hónapja diagnosztizáltak mellrákot, és mivel a családjában már többször előfordult a betegség, elővigyázatosságból operálták le mindkét mellét. Applegate azt is elmondta, hogy hamarosan az implantációra is sor kerül.

"Utánanéztem több helyen is, és egészen helyes ciciket tudnak az embernek csinálni" - mondta a híresség. "Egyelőre azonban még gyászolom a régi testemet, mert semmi nem ugyanolyan. Naponta legalább egyszer elsírom magam, mert ha belenézek a tükörbe, akkor csak a sebhelyeket látom. Nagyon nehéz, de igyekszem humorral felfogni. Például arra gondolok, hogy többet nem kell melltartóra költenem."

Applegate szeretné kivenni a részét a mellrák elleni küzdelemből, ezért igyekszik felhívni a nők figyelmét, hogy minél hamarabb vizsgáltassák meg magukat, és rendszeresen járjanak el szűrésekre.