Ikerlányai születtek Lisa Marie Presley-nek

Vágólapra másolva!
Lisa Marie Presley amerikai énekesnő, Elvis Presley lánya múlt héten életet adott ikergyermekeinek, két kislánynak: az egészséges babák a Finley és a Harper nevet kapták.
Vágólapra másolva!

Lisa Marie Presley amerikai énekesnő, Elvis Presley lánya múlt héten, csütörtökön, egy kaliforniai kórházban életet adott harmadik és negyedik gyermekének, két kislánynak, Finley-nek és Harpernek. A gyerekek édesapja Michael Lockwood, Presley negyedik férje.

"Mindannyian jól vannak, nagyon boldogok, egészségesek és otthon pihennek" - mondta a People magazinnak Cindy Guagenti, az énekesnő szóvivője, aki elárulta, hogy a babák császármetszéssel jöttek a világra.

"Nagyon jól vannak, bár mindannyian egy kicsit fáradtak, mert Michael is végig ott volt Lisa Marie mellett" - tette hozzá a család egyik közeli barátja. "Michael a fellegekben jár, már nem fiatal, és attól tartott, soha nem lesz apa. Az ikrek születése olyan a számára, mintha valóra vált volna egy álma."

A 40 éves hírességnek és 47 éves férjének az ikrek az első közös gyermekei. Presley-nek már van egy 19 éves lánya, Riley, és egy 15 éves fia, Benjamin, egy korábbi házasságából.

Presley és Lockwood 2006-ban házasodtak össze, az énekesnő korábban már háromszor volt férjnél: Danny Keough zenésztől, Michael Jackson énekestől és Nicholas Cage színésztől is elvált.