Megújította házassági esküjét a Lopez-Anthony házaspár

Vágólapra másolva!
Négy évvel azután, hogy összeházasodtak, Jennifer Lopez amerikai énekesnő és férje, Marc Anthony egy rögtönzött Las Vegas-i ceremónián megújították az esküjüket.
Vágólapra másolva!

Jennifer Lopez amerikai énekes-színésznő és férje, Marc Anthony zenész négy évvel az esküvőjük után megújították az esküjüket egy rögtönzött ceremónián Las Vegasban, vasárnap hajnalban. A két híresség egy baráti párral, a New York Mets baseball csapat sportolójával, Carlos Beltrannal és feleségével Jessicával tartottak közös esküvőt.

"Az egész napot bulizással töltötték, csodás vacsorát költöttek el a Bradley Ogdenben, utána pedig játszottak a kaszinóban. Végig nyertek, és Marc azt mondta, hogy fantasztikusan szerencsés estéjük van" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó forrás a People magazinnak. "Tökéletes nap volt, és mindannyian úgy gondolták, hogy egy közös, újraeskető ceremónia lenne a méltó befejezése."

Lopezék a Caesars Palace nemrégiben felújított toronylakosztályában újították meg az esküjüket, egy helyi lelkész adta őket, akit az "esküvő" előtt mindössze három órával hívtak fel telefonon.

"Nagyon romantikus és bensőséges ceremónia volt. Mindketten elmondták, hogy milyen sokat jelentenek egymásnak, és hogy örökre együtt akarnak maradni" - mondta egy bennfentes.

Lopez és Anthony 2004 júniusában házasodtak össze; az énekesnőnek ez a harmadik, Marc Anthonynak pedig a második házassága. Ikergyermekeik, Max David és Emme Maribel február 22-én születtek.