Jolie-ék újabb örökbefogadásra készülnek

Vágólapra másolva!
Angelina Jolie Oscar-díjas amerikai színésznő egy televíziós interjúban elmondta, hogy ő és párja, Brad Pitt hamarosan újabb kisgyereket adoptálnak. A két hírességnek három hónapja születtek meg az ikreik, összesen hat gyereket nevelnek.
Vágólapra másolva!

Angelina Jolie Oscar-díjas színésznő, az Elcserélt életek című film főszereplőnője egy televíziós interjúban kijelentette, hogy ő és kedvese, Brad Pitt hamarosan újabb gyereket fogadnak örökbe.

"Igen, az örökbefogadás olyan dolog, ami folyamatosan foglalkoztat bennünket, és mindenképpen szeretnénk még gyereket" - mondta a színésznő Matt Lauer riporter kérdésére válaszolva. "De mindenképpen várunk ezzel, legalább addig amíg az ikrek fél évesek lesznek, addig uyganis el sem lehet indítani a hivatalos eljárást."

Jolie ugyanakkor (egy másik, a napokban készült interjúban) azt is elárulta, biztos abban, hogy az emberek azt hiszik, megbolondultak.

"Biztos vagyok benne, hogy az emberek teljesen hülyének néznek minket, és azt hiszik megőrültünk: csak gyűjtjük a gyerekeket gondolkodás nélkül" - mondta a 33 éves híresség a New York Times magazinnak. "De mindent alaposan megterveztünk előre, és nem akarunk úgy adoptálni, hogy az előző kicsi nem illeszkedett be teljesen a családba, és nem szokta meg a közös életünket."

Az interjúkban arra is rákérdeztek, hogy a Jolie-Pitt gyerekek hogyan viselik az újabb testvérek érkezését, de a színésznő szerint "a kicsik már annyira megszokták, hogy sok gyerek veszi őket körül, hogy nem lepődnek meg túlzottan".