Lindsay Lohant egyszerre négyen perelték be

Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan amerikai színésznőt három ismerőse, valamint a személyi asszisztense is beperelte, arra hivatkozva, hogy a híresség veszélyeztette őket, mikor tavaly kábítószer hatása alatt vezetett.
Vágólapra másolva!

Lindsay Lohan amerikai színésznőt, a Bajos csajok című film főszereplőjét beperelte három férfiismerőse, akik tavaly júliusban az autójában ültek, mikor a színésznő alkohol, illetve kábítószerek hatása alatt vezetett, ráadásul a közlekedési szabályokat megszegve, és átlépve a sebességkorlátozást. A férfiak azért indítottak eljárást Lohan ellen, mert szerintük a színésznő veszélyeztette az életüket, és "felelőtlen magatartásával" komoly lelki traumát okozott nekik.

A kocsiban ülő sértettek azt állítják, hogy folyamatosan könyörögtek Lohannek, hogy lassítson, mert az "életükkel játszik". A színésznő nem engedelmeskedett nekik, sőt, "sértő megjegyzéseket tett és szitkozódott", azt állítva, hogy "őt nem érdekli a halál".

A három férfi szerint a színésznő azt is kijelentette, hogy ő "egy híresség és ezért bármit megtehet, amit csak akar." A perirat szerint Lohan "ideges volt és agresszív", a férfiak pedig, annak ellenére, hogy nem sérült meg senki, "meglepődtek, megijedtek és pánikba estek váratlan viselkedése miatt".

"Ez az egész ügy egyszerűen abszurd" - jelentette ki Ed McPherson, Lohan ügyvédje. "Ezeknek a srácoknak ez volt életük legjobb éjszakája. A rádióval szórakoztak és egyszer el is hagyták a járművet, de visszaültek. Vállalták a kockázatot."

A 22 éves színésznő - derült ki a per irataiból - egy másik autót követett, hogy eljusson egy partira; az üldözött kocsiban a személyi asszisztense ült - és ő is pert indított Lohan ellen, szintén veszélyeztetés miatt.

Lohant a tavalyi év folyamán kétszer is letartóztatták ittas vezetés miatt; egyik esetben kábítószert is találtak a kocsijában. A színésznő az ügy hatására vonult be egy rehabilitációs központba, hogy függőségeit kezeltesse; a második ügy következményeként pedig mindössze 84 percet volt börtönben.