Geri Halliwell szakított a kedvesével

Vágólapra másolva!
Geri Halliwell brit énekesnő, a Spice Girls együttes tagja hat hónap után, telefonon szakított a barátjával, Ivan Velezzel, állítólag azért, mert túl távol éltek egymástól.
Vágólapra másolva!

Geri Halliwell brit énekesnő, a Spice Girls egyik tagja hat hónap együtt töltött idő után, telefonon szakított a barátjával, Ivan 'Flipz' Velez táncossal. A pár még a tavaszi Spice Girls turnén melegedett össze, áprilisban kezdtek randevúzni. Bennfentesek szerint már három hete külön vannak.

"Ivan nagyon el van keseredve, kétségbeesetten próbálja meggyőzni Gerit, hogy változtassa meg döntését. Geri azt mondta, reménykedett benne, hogy ez lesz élete nagy románca, de sajnos hiányzott az a bizonyos szikra"- nyilatkozta a pár egyik ismerőse a Closer magazinnak.

A barát elmondása szerint Halliwell nem tudott megbirkózni a kettőjük között lévő földrajzi távolsággal - ugyanis ő Los Angelesben, a férfi pedig Nagy-Britanniában él -, így jobbnak látta, ha véget vet a viszonynak, mielőtt még jobban megbántja Velezt.

Halliwell, akinek már van egy három éves lánya, Bluebell Madonna, kétségbeesetten vágyik még gyermekekre, ám magas elvárásai a legtöbb férfit megfutamítják - állítja a magát megnevezni nem kívánó forrás.

" Geri próbál nem elkeseredni, reménykedik abban, hogy hamarosan megtalálja az igazit, és végre családot alapíthat. Azonban nagyon válogatós, és nehezen talál magának párt, mert egyszerűen senki nem elég jó neki"- tette hozzá az ismerős.