Hugh Jackman a legszexisebb pasi

Vágólapra másolva!
Hugh Jackman ausztrál színészt választotta egy amerikai magazin a legszexisebb élő férfinak. Az Ausztrália című film főszereplője ezzel olyan hírességek mellé került a listán, mint Brad Pitt, George Clooney vagy Matt Damon.
Vágólapra másolva!

Hugh Jackman ausztrál színészt, az Ausztrália című film főszereplőjét választotta a People című amerikai magazin a legszexiesebb élő férfinak - ezzel a 40 éves híresség olyan sztárok sorához csatlakozott, mint Brad Pitt, George Clooney, Matt Damon vagy Sean Connery.

"Hugh legalább háromféle módon meg tudja hódítani a nőket, hiszen nemcsak nagyszerű színész, de kitűnően énekel és táncol, ráadásul fantasztikus teste van" - írja a magazin, Jackman feleségét is idézve. Deborah Lee-Furness azoban ehhez még azt is hozzátette, hogy "Hugh mindemellett nagyon érzékeny és csodálatos apa."

"Hugh-ból elképesztő vonzerő árad, a nők szinte elájulnak, ha belép egy szobába" - mondta a színészről Nicole Kidman, akivel az Ausztráliá-ban szerepelt együtt. "Kemény és romantikus egyszerre, mint az ausztrál férfiak általában."

"A feleségem első reakciója az volt, hogy már évekkel ezelőtt meg tudta volna mondani, hogy én vagyok a legszexisebb" - mondta Jackman. "De azt azért hozzátette, hogy biztos csak azért én nyertem, mert Brad Pitt éppen nem ért rá."

A People magazin 1985 óta választja meg az év legszexisebb férfiját. A megtisztelő címet - a fentebb említetteken kívül - korábban elnyerte már Tom Cruise, Denzel Washington, Harrison Ford, Pierce Brosnan és Richard Gere is.