Fotósorozat készül Ricky Martin ikreiről

Vágólapra másolva!
Ricky Martin augusztusban született ikreiről egy magazin sem akart fotókat közölni, mondván: nem elég érdekesek. Az énekes most mégis beszélt a People-nek a gyermekeiről egy, a magazinban hamarosan megjelenő fotósorozat kapcsán.
Vágólapra másolva!

Ricky Martinnak négy hónapja születtek ikrei egy béranyától. A bulvármagazinok akkor nem voltak hajlandóak írni az újdonsült családról, mert úgy gondolták: sem az énekes, sem a béranyától született fiúk nem elég érdekesek ahhoz, hogy eladják a lapot. A People most meggondolta magát, és egy, a Martinról és az ikrekről hamarosan megjelenő fotósorozat beharangozójaként egy interjút közölt a puerto ricói származású, Grammy-díjas énekessel.

"Annyira boldog vagyok! Nagyszerű dolog apának lenni, az ikrek minden mosolya vagy sírása olyan, mint egy igazi áldás. Ez életem legszebb időszaka"- nyilatkozta Martin, aki elmondta: nem alkalmaz dadát, mert szeretne mindent maga csinálni a babák körül.

Forrás: [origo]


"Egyedül a személyi asszisztensem segít, mert valakinek rám is kell figyelnie, míg gondoskodom a picikről"- tette hozzá a 36 éves énekes, aki már régóta vágyott arra, hogy apa legyen, ezért vette igénybe egy idegen segítségét.

"Azért döntöttem a béranyaság mellett, mert az adoptáció túl bonyolult és sok időt vesz igénybe. Úgy gondoltam, ebbe félelmek nélkül ugorhatok bele"- mondta Martin, aki beszélt a két baba különböző személyiségéről is.

"Valentino imád aludni, "Béke és szeretet úrnak" hívom, mert nyugodt és csendes. Matteo jóval hangosabb és aktívabb: van, hogy már hajnali háromkor felébred, és nem bír visszaaludni"- nyilatkozta az énekes, aki gyerekei nevelésében is tudatos.

"Imádok felolvasni a fiaimnak, sokat zenélek nekik, hogy segítsem a személyiségük fejlődését. Sok mindenre meg akarom tanítani őket, szeretetben és őszinteségben nevelem fel mindkettőjüket. Azt akarom, hogy legyenek elfogadóak és magabiztosak"- mondta végül Martin.