Vágólapra másolva!
Scarlett Johansson pert indít a Cosmopolitan magazin ellen, mert januári számukban valótlanságokat állítottak róla. Ráadásul a borítón az jelent meg, Johannsson megtöri a csendet magánéletével kapcsolatban, ám ennek sincs valóságalapja.
Vágólapra másolva!

Scarlett Johansson, a Spirit-A sikító város című új film főszereplője bepereli a brit Cosmopolitan magazint, amiért olyan interjút közöltek, ami valójában nem történt meg. A magazin januári számának borítóján állítja, hogy a színésznő beszélt esküvőjéről Ryan Reynoldsszal - ám ez hazugság.

"Az idézetek, melyekben Scarlett Johansson a házasságáról nyilatkozik, mind hamisak. Ügyfelem nem adott interjút a brit Cosmopolitannak, és sosem beszélt magánéletéről a sajtóban"- tájékoztatta a sajtót Marcel Pariseau, a színésznő szóvivője.

"Ez nagyon fontos időszak számomra, hiszen a házasság mindenki életében nagy esemény, ám az idáig vezető pár hónap kissé kaotikus volt. Nagyon szeretjük egymást Ryannel. Még sosem volt hasonló párkapcsolatom"- jelent meg a lapban az idézet, ám a szóvivő szerint Johansson adott ugyan interjút a magazin augusztusi számának- még mielőtt bejelentették eljegyzésüket Reynoldsszal- azonban erről a témáról nem beszélt.

"Ms. Johansson a következőket állította, mikor a magánéletéről kérdezték: "Utálom az érzést, hogy meg kell osztanom másokkal a magánéletemet, ezért úgy döntöttem, a részleteket megtartom magamnak"- írta közleményében Pariseau.

A Cosmopolitan hétfőn bocsátott ki egy nyilatkozatot a Usmagazine.com-nak, melyben jelezték a valótlant állító idézeteket, valamint leírták, hogy ezek egy külsős újságírótól származtak, akiben a lap megbízott, és aki azt állította, egyeztetett Johansson képviselőjével. A magazin a panaszt tudomásul vette, és tovább vizsgálódik az ügyben.

Johansson, mindezek ellenére jogi lépésekre készül a lapban megjelentekkel kapcsolatban.

"A Cosmopolitan nyilvánvalóan üzleti okokból közölte a hamis címlapsztorit. Scarlett Johansson próbálja megőrizni hitelességét, ám nagy csalódást okozott neki az, hogy egy elismert és látszólag hiteles lap valótlanságokat jelentet meg róla"- tette hozzá végül a szóvivő.