Jessica Albáék most ünnepelték nyári esküvőjüket

Vágólapra másolva!
Jessica Alba és Cash Warren, bár már nyáron összeházasodtak, most tartották meg a lagzit: a pár azért döntött úgy, hogy csak most ad fogadást, mert korábban "túl elfoglaltak" voltak.
Vágólapra másolva!

Jessica Alba, A szem című film főszereplőnője, és férje, Cash Warren producer, nemrég nagyszabású fogadást adtak, hogy megünnepeljék nyáron kötött esküvőjüket, melyet teljesen titokban tartottak meg. Most azonban meghívták a családtagjaikat és a barátaikat is, hogy tartsanak egy "igazi lagzit".

"Senki sem boldog, szeretetteljes, mindenki számára különleges alkalom volt"- nyilatkozta egy vendég az US Weekly magazinnak. "Cash a beszédében arról a büszkeségről beszélt, amit a felesége és a kislánya iránt érez. Nagyon megható volt. Később pedig mindkét örömapa is elmondta, hogy mennyire örülnek annak, hogy egyesült a két család."

"Jessica annyira izgatott, hiszen ez életük egyik legboldogabb időszaka. Már régóta szerettek volna egy igazi esküvőt tartani"- mondta a pár egyik ismerőse az esemény előtt, melyet Warrenék újonnan átalakított Beverly Hills-i otthonában tartottak.

Alba korábban azt nyilatkozta, hogy túl elfoglaltak ahhoz, hogy megszervezzenek egy esküvőt, ráadásul, nem akart "hatalmas hassal az oltár elé állni", ezért döntöttek a minimalista ceremónia mellett, néhány héttel a kislányunk, Honor Marie születése előtt.

"Rengeteg feszültséggel jár házat vásárolni, gyermeket szülni és megházasodni hat hónap leforgása alatt. Ezek a döntések az ember egész életét megváltoztatják, de nagyon magabiztos és boldog vagyok ebben a kapcsolatban"- mondta a 27 éves színésznő.