Gisele Bündchent eljegyezték

Vágólapra másolva!
Gisele Bündchen német származású brazil topmodellt eljegyezte párja, Tom Brady amerikai-futballista. A korábbi pletykákkal ellentétben a leánykérés nem decemberben, hanem múlt pénteken történt.
Vágólapra másolva!

Gisele Bündchen brazil topmodellt eljegyezte kedvese, a New England Patriots amerikai futballcsapat hátvédje, Tom Brady. Bár már karácsony előtt azt pletykálták, hogy a 31 éves sportoló megkérte a 28 esztendős szupermodell kezét, ám ezt a pár tagadta. Brady pénteken kérte meg Bündchent egy gyémántköves jegygyűrűvel.

A család és a közeli ismerősök a hétvégén értesültek az eseményről, a hivatalos bejelentés időpontját és az esküvő előzetes részleteit Bündchen ezen a héten beszéli meg barátaival.

"Megkérte a kezét, és Gisele igent mondott. Egyelőre nem döntötték el, hogy nagy esküvőt tartanak-e tavasszal, vagy szűk családi körben, Costa Ricában, Gisele otthonában házasodnak össze"- nyilatkozta a pár egyik ismerőse.

Sem Brady, sem Bündchen ügynöke nem kívánta kommentálni a hírt, mondván, "nem szívesen nyilatkoznak az ügyfeleik magánéletéről".

Bündchen 2005-ben több együtt töltött év után szakított Leonardo DiCaprio színésszel, Brady pedig még párkapcsolatban élt első találkozásukkor. Nem sokkal ez után a sportoló szakított Bridget Moynahan színésznővel, aki 2007-ben életet adott közös gyermeküknek, John Edward Thomasnak.