Victoria Beckham levetkőzött az Armaninak

Vágólapra másolva!
Victoria Beckham a Spice Girls együttes tagja, David Beckham futballista felesége az Armani divatcég fehérnemű-hirdetéseinek új arca. A szereplésével készült reklámok tegnap debütáltak.
Vágólapra másolva!

Victoria Beckham énekesnőt, az egykori Spice Girlt, David Beckham feleségét kérte fel az Armani divatcég, hogy fehérnemű-hirdetéseiben szerepeljen. Az első reklámok tegnap jelentek meg Los Angelesben, Párizsban, Tokióban és Londonban, valamint Milánóban, ahol Beckham az AC Milan csapatát erősíti a következő hónapokban.

A képeken, melyeket Mert Alas és Marcus Piggott fotósok készítettek Los Angelesben - ahol a Beckham család jelenleg is él -, Victoria Beckham egy vetetlen ágyban pózol, illetve a földön fekszik fehérneműben és magas sarkúban.

"Victoria egy lenyűgöző és divatos nő, azért szerettem volna, ha ő a szerepel a hirdetésekben, mert az egyébként is csábító és kihívó fehérneműkben még nagyobb benyomást tehet az emberekre"- nyilatkozta a tervező Giorgio Armani a reklámok megjelenésével kapcsolatban, melyekért a modell 12 millió fontot kap. "Biztos vagyok benne, hogy ezeknek a szexis és különleges képeknek hatalmas sikere lesz."

Victoria Beckham, akinek a férje is az Armani reklámarca volt, nem először szerepel divatcég fotóin. Tavaly márciusban Marc Jacobs táskáit népszerűsítette, és természetesen a saját cégének is ő a legfőbb reklámarca.

A 34 éves énekesnő zenei karrierjének befejezése óta sikeres divattervező, tavaly pedig bemutatta első pret-a-porter kollekcióját a New York-i divathéten, melyet a kritikusok is pozitívan fogadtak.