Johnny Depp állítólag áprilisban megnősül

Vágólapra másolva!
Bár korábban is többször pletykáltak róla, most újra felröppent a hír: Johnny Depp amerikai színész legközelebbi barátai elárulták, hogy a Karib-tenger kalózai című film főszereplője áprilisban végre feleségül veszi a barátnőjét, gyermekei anyját, Vanessa Paradis francia énekes-színésznőt.
Vágólapra másolva!

Johnny Depp amerikai színész, a Karib-tenger kalózai című film Oscar-díjra jelölt főszereplője állítólag áprilisban feleségül veszi a barátnőjét, két gyermeke édesanyját, Vanessa Paradis francia énekes-színésznőt. A hírt Depp legközelebbi barátai árulták el, akik azt is tudni vélik, hogy a bensőséges ceremóniára a pár francia birtokához közel kerül majd sor.

"Johnny és Vanessa szeretik megőrizni a magánéletük titkait, nem szívesen beszélnek magukról, ezért az esküvőt is a nyilvánosság kizárásával szervezik meg. Csak a legközelebbi barátaikat, alig 50 főt hívtak meg" - mondta a magát megnevezni nem kívánó forrás. "Igaz, a meghívottak között biztosan ott lesz Tim Burton és Keith Richards, ők ugyanis nagyon jóban vannak Johnnyval."

Bár korábban már többször cikkezett arról a bulvársajtó, hogy Depp és Paradis tíz év után összeházasodnak, a pletykák most megalapozottabbak: szemfüles fotósok ugyanis lekapták a színészt múlt hónapban, amint egy drága és különleges eljegyzési gyűrűt vásárol Kaliforniában.

Depp korábban kijelentette, hogy "bár neki egyáltalán nem fontos a házasság, ha a barátnője szeretné, azonnal kész feleségül venni".

Depp és Paradis tíz éve vannak együtt, kapcsolatukból két gyermek született.