Újra elvonókúrán Kelly Osbourne

Vágólapra másolva!
Kelly Osbourne brit énekesnő, Ozzy Osbourne lánya újra elvonókúrán van: az édesanyja, Sharon jelentette be a hírt, ám azt nem árulta el, hogy pontosan miért van szüksége a rehabilitációra.
Vágólapra másolva!

Kelly Osbourne brit énekesnő, Ozzy Osbourne lánya második alkalommal jelentkezett be egy rehabilitációs központba. A hírt az édesanyja, Sharon egy interjúban jelentette be.

"Kelly elvonókúrány van. Nem nagyon tudok mást mondani. Úgy gondolta, hogy eljött ennek az ideje, mi pedig nagyon büszkék vagyunk rá. Az egész család mögötte áll, és Kelly nagyon jól tudja, hogy mindig számíthat a segítségünkre" - mondta Sharon Osbourne a Radar Online-nak.

"Ez a legrosszabb dolog, ami egy gyerekkel megtörténhet, és én, anyaként, rettentesen aggódom Kellyért. Csak imádkozni tudok, hogy minden jól alakuljon.

A valóságshow-sztárról azt nem lehet tudni, hogy pontosan miért jelentkezett be a központba. Sharon Osbourne csak annyit árult el, hogy egy Los Angeles-i központban van a lánya, és legalább harminc napig ott is marad.

Kelly Osbourne komoly múlttal rendelkezik, ami a kábítószereket, az alkoholt és a receptre kapható nyugtatókat illeti: korábban bevallotta, hogy először 12 évesen rúgott be, és 14 éves korától nyugtatót szedett. Azt is elárulta, hogy az Osbournes című valóságshow három évada alatt "végig be volt állva". A most 23 éves híresség először 2004-ben vett részt elvonókúrán.