Szerelmi horoszkóp január 22-től 29-ig

Vágólapra másolva!
 
Vágólapra másolva!

Kos (március 21. - április 20.)
Kellemes meglepetések érhetnek a következő napokban: olyan emberekkel hozhat össze a sors, akikkel szinte azonnal megtaláljátok a közös hangot, és akikkel - még ha nem is alakul ki valamelyikkel szerelmi kapcsolat - nagyon jó barátok lehettek. A jövő hét elején próbáld megmutatni a személyiséged kedvesebb, barátságosabb oldalát. Ha tudod, hogy valamelyik barátod, munkatársad vagy ismerősöd segítségre szorul, akkor ajánld fel neki a támogatásodat.

Bika (április 21. - május 21.)
A kedvesed elég furcsán viselkedhet ezekben a napokban, semmit nem úgy tesz, mint korábban, és ezzel bizony összekavarhat téged - te pedig elég nehezen viseled a változásokat, és az ő "új" viselkedését sem tudod kellő könnyedséggel és toleranciával elviselni. A legjobb lenne, ha alaposan "kifaggatnád", biztosan van olyan dolog, amit szívesen elmondana neked, csak nem tudja, hogyan fogjon hozzá. Ha még egyedülálló vagy, akkor a jövő hét közepétől kapsz néhány lehetőséget a randevúzásra - ám egyáltalán nem biztos, hogy minden kísértés olyan, ami megéri az érzelmi kockázatot.

Ikrek (május 22. - június 21.)
A következő napokban inkább a szellemi energiák kapnak fontos szerepet az életedben, az érzelmi ügyekkel nem nagyon foglalkozol (legalábbis nem szívesen). Ám azon érdemes lenne elgondolkodnod, hogy milyen jövőbeni terveid vannak a partnereddel kapcsolatban - egyáltalán, megfelel-e ő azoknak az elképzeléseknek, amelyek benned megfogalmazódtak a szerelemmel, családdal kapcsolatban. Ha valami miatt úgy érzed, nem tudsz teljes mértékig megbízni a párodban, akkor érdemes lenne megtenned a szükséges lépéseket, jelentse ez akár azt, hogy mély beszélgetéseket folytattok, akár azt, hogy továbblépsz egy reménytelen helyzetből.

Rák (június 22.- július 22.)
Az őszinteség lehet most a legcélravezetőbb az érzelmi életedben: akár a szerelmeddel, akár a kiszemelteddel, akár a szívedhez közel álló ismerősökkel beszélgetsz, ne szépíts feleslegesen a mondanivalódon - de ne is akarj másokat csak azért kritizálni, hogy az erődet fitogtasd! Ha érzik, hogy nem akarsz nekik rosszat, akkor szinte gondolkodás nélkül elfogadják majd a véleményedet. A jövő héten próbálj meg egy kis időt arra szánni, hogy kielemzed a saját érzéseidet; meglepő dolgokra döbbenhetsz rá.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)
A következő napokban sokkal több pihenésre lehet szükséged, és ezzel az is együtt jár, hogy nem szívesen töltöd az idődet a kedveseddel - legalábbis nem úgy, ahogy ő szeretné. Te ugyanis most lazább, csendesebb és bensőségesebb programokra vágynál, ő pedig legszívesebben belevetné magát az éjszakába, vagy elmenne sportolni. Szerencsére, a jövő hét elején már sokkal élénkebb, aktívabb leszel, és sokkal nagyobb lelkesedéssel teljesíted a párod kívánságait.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 22.)
Elég nehéz napjaid lehetnek, és te most nem nagyon vagy abban a hangulatban, hogy megértéssel, kedvességgel, türelemmel fordulj a többi ember felé, ezzel pedig csak még elviselhetetlenebbé teszi ezt az időszakot. Igyekezz kerülni a társaságot (most úgyis jobban érezheted magad egyedül), és próbáld meg elmondani másoknak, hogy most nem igazán vagy jó kedvedben. A hirtelen döntéseket, szerelmi vallomásokat is halaszd el egy másik hétre... A legfontosabb talán az lehet, hogy "túléld" a következő időszakot, anélkül, hogy vérig sértenél valakit, vagy rettenetesen összevesznél a szeretteiddel.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Igen ideges és feszült napjaid lehetnek - elsősorban munkahelyi ügyek miatt - így akkor se tudsz a kedvesedre figyelni, ha ő igényelné ezt. Próbáljatok minden napra beiktatni egy-két olyan órát, amikor csak egymással foglalkoztok: például határozzátok el, hogy mindig együtt vacsoráztok. Ha még párt keresel magadnak, készülj fel a sűrű napokra, sokan kereshetnek, érdeklődhetnek utánad. Még ha nem is találsz magadnak senkit, akkor is jól eshet a többiek figyelme.

Skorpió (október 23. - november 21.)
Egyáltalán nem leszel könnyű helyzetbe, mert a kedveseddel való kapcsolatodban felül kell vizsgálnod jó néhány dolgot: az életetek - legalábbis szerinte - egyáltalán nem olyan boldog és kiegyensúlyozott, mint ahogyan azt te eddig hitted. Minden esélyed megvan arra, hogy visszahódítsd őt (persze, csak ha akarod), ha kész vagy változtatni a hozzáállásodon, és elismered, hogy hibáztál. Beszélj neki minél többet a gondolataidról: ellenállhatatlanul szexinek találja majd az intelligenciád.

Nyilas (november 22. - december 21.)
Nehezen veszed rá magad a romantikára, úgy érzed, hogy a munkádra most sokkal jobban kell figyelned, mint a partneredre. Szerencsére, a héttvégén egy kicsit lazíthatsz, és teljes figyelemmel fordulhatsz a szerelmed felé. Beszélgessetek nyugodt szívvel az érzelmeitekről: mondd el neki nyíltan, ha esetleg nem érzed teljesen biztonságban magad, vagy már túl soknak tartod az elvárásait. Ha esetleg még párt keresel magadnak, akkor legyél felkészülve egy kínos találkára - szerencsére a helyzet rádöbbenthet arra, hogy nem kell feltétlenül erőltetni egy kapcsolatot.

Bak (december 22. - január 20.)
Különösen jó napoknak nézel elébe: érzékiséged szinte virágzik, találékony, élénk és kezdeményező vagy a szerelemben. Ráadásul, igen bájosan és vonzóan viselkedsz, ezért lehet, hogy még olyan emberek is felfigyelnek rád (sőt, próbálkozhatnak is nálad), akik eddig közömbösen fordultak feléd. Használd ki ezt a lehetőséget, elsősorban azért, mert ez a feldobott hangulat nem tart örökké. A jövő hét eleje már sokkal nyugodtabb, csendesebb lesz, a szerelem helyett inkább a befelé forduláson lesz a hangsúly.

Vízöntő (január 21. - február 19.)
Érdemes lenne randevúzással töltened a következő napokat - még akkor is, ha már egy ideje párkapcsolatban élsz. Annyira kedves és elbűvölő vagy ugyanis, és annyira élvezed a pároddal töltött órákat, hogy nagyon szép élményeket szerezhettek mindketten. Ha pedig még egyedül vagy - de már van kiszemelted - akkor ideje kezdeményezned, és kedves telefonokkal, e-mailekkel vagy üzenetekkel szórakoztatni őt. Legyél nyitott és határozott, de ne tolakodó. Ha valami miatt elutasít, akkor inkább ne erőltesd a közeledést.

Halak (február 20. - március 20.)
Ülj le egy kicsit beszélgetni a szerelmeddel, és most - a változatosság kedvéért - legyél te az, aki hallgat. A kedvesednek sok mondanivalója lehet, talán a legféltettebb titkait is elárulja, ha látja rajtad, hogy megbízhat benned. Ha még magányos vagy, akkor a randevúkat szervezd különleges, egzotikus éttermekbe - a közös élmények még közelebb hozhatnak téged és a választottad. Legyél egy kicsit nagyvonalúbb a szokásosnál, és vállald magadra a fizetést: ezzel biztosan jó benyomást teszel majd a partneredre.