Keddi horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma még a Vízöntő csillagjegyben tartózkodik. Különösen fogékonyak leszünk az újdonságokra, a szokatlanra. Ma legszívesebben kipróbálnánk valamilyen extrém sportot , amelyet egyszerre tartunk érdekesnek és veszélyesnek.
Vágólapra másolva!

A Hold ma még a Vízöntő csillagjegyben tartózkodik. Különösen fogékonyak leszünk az újdonságokra, a szokatlanra. Ma legszívesebben valamilyen extrém sportot próbálnánk ki, amelyet egyszerre tartunk érdekesnek és veszélyesnek. Természetesen az újdonság varázsa is erősen befolyásolhatja választásunkat. Ma többször megfordul a fejünkben, milyen jó lenne hegyet mászni vagy kipróbálni az ejtőernyőzést. Csak akkor vágjunk bele egy ilyen nagyszabású, sok energiát és odafigyelést igénylő dologba, ha hosszabb távon is lesz hozzá bátorságunk, hogy megvalósítsuk a terveinket.

Aki "szelídebben" szeretné megélni a Vízöntő-napokat, az válasszon olyan elfoglaltságot, ahol valamilyen módon kapcsolatba kerülhet érdekes, új dolgokkal. Érdemes elolvasni egy sci-fi regényt, vagy megnézni egy ilyen témájú filmet. Ma kihasználhatjuk a fantáziánkat és az intuíciónkat, és jóleső ábrándozással tölthetünk néhány órát.