Csütörtöki horoszkóp

Vágólapra másolva!
A Hold ma a Halakban jár, szemben áll a Szaturnusz bolygóval, de együtt áll az Uránusszal. Szótlanok, kedvetlenek, mogorvák lehetünk. Érzelmi szempontból nagyon befelé fordulóak lehetünk, nem vágyunk mások társaságára.
Vágólapra másolva!

A Hold ma a Halakban jár. Rózsaszín szemüvegen keresztül láthatjuk ma a világot, és még a legrealistább emberből is előtörhet az álmodozó költő. Minden megnyilvánulásunk érzelmi jellegű, könnyen meghatódunk egy filmen vagy kicsordul a könnyünk, ha egy olyan dalt hallunk a rádióban, ami szép emlékeket idéz fel bennünk. Érdemes ma hallgatni az intuíciónkra, de ne keressünk mindenhol "égi jeleket", amelyek segítenek megoldani a problémáinkat. A Halakban járó Hold ugyanis hajlamossá tehet arra, hogy a könnyebb utat válasszuk és olyan döntéseket hozzunk, amelyekkel magunkat is becsapjuk. Keressünk magunknak olyan elfoglaltságot, amellyel fejleszthetjük saját magunkat, és jobban megismerhetjük a motivációinkat. Iratkozzunk be egy drámacsoportba, vagy tanuljunk meditációs technikákat.

Ma a Hold szemben áll a Szaturnusz bolygóval, de együtt áll az Uránusszal. Szótlanok, kedvetlenek, mogorvák lehetünk, annak se örülünk, ha más keresi a társaságunkat. Érzelmi szempontból nagyon befelé fordulóak lehetünk, nem vágyunk mások társaságára. Az érzelmi ingadozás is jellemző lehet ránk: az egyik pillanatban dühösek és ingerültek vagyunk, a másikban szomorúak és melankolikusak - mélyen belül ugyanis vágyunk arra, hogy megszabaduljunk minden kötöttségtől, így azoktól az érzelmektől is, amelyeket terhesnek érzünk. Ez az ambivalencia a döntéseinkre is jellemző: nem is tudjuk igazán megmondani, mit szeretnénk valójában. Ezért, ha módunk van rá, ma ne menjünk bele semmi olyasmibe, ami hosszú távon is meghatározhatja az életünket. Ennek ellenére, komolyan vágyhatunk a változásokra, és arra, hogy valami új történjen az életünkben. Meg is lephetjük a környezetünket azzal, hogy milyen új, kicsit talán extrém ötleteket találunk ki.