Cavalli öltözteti a Spice Girls-t

Vágólapra másolva!
Roberto Cavalli olasz divattervező alkotja meg a Spice Girls ruhatárát, amelyet a lányok a hamarosan induló turnéjukon viselnek majd.
Vágólapra másolva!

A szexi és merész stílusáról ismert olasz divattervező, Roberto Cavalli alkotja meg a Spice Girls együttes tagjainak ruhatárát, amelyet az öt lány a hamarosan induló, világkörüli turnén visel majd.

"Nagyon régóta ismerem Victoriát, és mindig is csodáltam a stílusát, a viselkedését és az eleganciáját" - mondta egy interjúban Cavalli. "Ő vetette fel az ötletet, hogy én tervezzem meg a turné fellépő ruháit. Nagyszerű feladat volt ez számomra, gondolkodás nélkül igent mondtam a felkérésre."

A nyilvánosságra került rajzok szerint az öt énekesnő csillogó, szexi ruhákba bújik majd a koncerteken - a régi közönségességet pedig a kifinomultság váltja fel.

Forrás: [origo]

Cavalli egyik terve



"Amikor először találkoztam a lányokkal, azonnal megértettem, miért rajonganak értük annyian a világon" - tette hozzá Cavalli. "Elképesztő energia, életöröm, vidámság árad belőlük, és rendkívüli egyéniségek, amit, remélem, a ruháimmal is megerősíthetek majd. Biztos vagyok benne, hogy most is olyan vihart kavarnak majd az emberek életében, mint tíz évvel ezelőtt."