A legrosszabbul öltözött sztárok a PETA szerint

Vágólapra másolva!
A PETA állatvedő szervezet idén is megválasztotta a legrosszabul öltözködő sztárokat - vagyis azokat, akik gyakran viselnek valódi szörméből készült bundát. A "nyertesek": Aretha Franklin, Eva Longoria, Kate Moss és Kylie Minouge.
Vágólapra másolva!

A PETA amerikai állatvédő szervezet idén is nyilvánosságra hozta azoknak a sztároknak a listáját, akik szerintük a legrosszabbul öltözködnek - azaz, akik a leggyakrabban hordanak valódi szőrmét.

Az idei év "nyertese" Aretha Franklin lett, aki, utalva az énekesnő egyik leghíresebb dalára, "minimális tiszteletet sem érez az állatok iránt". Eva Longoria színésznőről azt írták, "közönségesen néz ki a szőrmebundáiban", és "született feleségként gyorsan el kellene válni a stylistjától".

"Lindsay Lohan filmjének címe, a Tudom ki a gyilkosom, akár azoknak a rókáknak az utolsó segélykiáltása is lehetne, akiknek a bőrében Lohan pózol" - folytatja a rangsort a PETA. "Lehet, hogy a drogfüggőségén segített az elvonókúra, de az állatkínzások alól nem mentette fel."

Az állatvédő szervezet Kate Mosst is kemény szavakkal kritizálta: előbbire azt írta, "ha megtörölné a csipás szemeit, látná, hogy ki kellene dobnia a szőrmebundáit".

A PETA szerint a legrosszabbul öltözködő sztárok közé illik még Kylie Minogue - akit kígyóbőr táskái miatt bíráltak -, és Marylin Manson is - aki saját bevallása szerint éjjel-nappal bőrnadrágot hord.