Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Budapest tengerpartja - sok fotóval!
2004. május 20., csütörtök, 10:12|Utolsó módosítás: 2004. május 25., kedd, 11:08

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Megnyitotta kapuit "Budapest tengerpartja", a Borsodi Beach a Római és a Palatinus Strandon. A 2001. évben elindult kezdeményezést mindazoknak a figyelmébe ajánljuk, akik tartalmas szórakozást keresnek a fővárosban a tikkasztó nyári napokon, hétvégéken...


Fotók és koncepció 1/6. oldal >>

Forrás: --

1. fotógaléria: klikk a képre!

Forrás: --

2. fotógaléria: klikk a képre!

A Borsodi Beach strandrendezvényi dén a negyedik alkalommal kerül megrendezésre. A rendezvény arra az alapkoncepcióra épül, hogy a városi strandot alakítja át komplex rendezvényhelyszínné. A Borsodi Beach 2001 óta minden nyáron két és fél hónapos időtartamot fogva át jelentkezik két budapesti helyszínről, a Palatínus és a Római strandokról.

A rendezvény Beach-é varázsolja a belvárosi medence hangulatot, annak kelléktárát bővítve olyan tengerparti és szórakoztató elemekkel, mint az ingyenes napernyő, nyugágy, vagy sporteszköz kölcsönzés, a helyszínekre telepített felfújható játékok, állandó Net Cafe és kondi sátor a testépítés szerelmeseinek.

Folyamatosan megrendezésre kerülő sportbajnokságaival, hétvégenként fellépő zenekaraival és egyéb művészeti bemutatóival, nyereményjátékaival és vetélkedőivel a Borsodi Beach nemcsak a strandolni vágyók számára teszi egyértelművé a választást, hanem a nyári rendezvények körében is a dobogósok közé helyezhető.

A Borsodi Beach zenei istállója többek között olyan indulókkal büszkélkedhet, mint a NOX, Groovehouse, Desperado, Unique, vagy a Bon-Bon, Animal Cannibals, Crystal.

A Borsodi Beach minden nap, élő televíziós közvetítéssel ad hírt magáról a LazaC "frekvenciáján", heti egy alkalommal pedig a Juventus rádió műsorvezetői is a helyszínről varázsolnak tengerparti hangulatot a hallgatók otthonaiba. A rendezvény hirdetéseivel, szórólapjaival, óriásplakátjaival nemcsak a fővárosiakat csábítja, hogy próbálják ki a "Beach-lakó" életérzést.

A Borsodi Beach 2003-ban a szegedi Part Fürdőre is kiköltözött programjaival hét hétvégenként, a Beach paletta eszköztárával pedig folyamatosan képviseltetve magát. A szegedi Borsodi Beach rajongók életében új értelmet nyert az itthon nyaralás gondolata, a Béres Alexandra-féle aqufitness, és a Borsodi ízei.

2004-ben a Borsodi Beach Pécs városában is megrendezésre kerül, a Hullámfürdő strandvendégei számára téve nyolc hét erejéig - történéseiben szintén a hétvégékre fókuszálva - elérhetővé a belvárosi tengerpartot. A vidéki helyszínek, budapesti párjaikhoz hasonlóan a nyári sportok, a játék és a zenekarok világába kalauzolják résztvevőiket.

A Borsodi Beach egy évről évre bővülő, népszerűségét tekintve a hazai nyári rendezvények tortájából egyre nagyobb szeletet magáénak tudható strandrendezvény.

Célkitűzésének megfelelően minden évben igyekszik "reagálni" a nagy érdeklődésre számot tartó országos vagy nemzetközi eseményekre, mely elképzelésnek megfelelően a 2004-ben a Borsodi Beach-re látogatók lehetőséget nyernek arra is, hogy két elengedhetetlen nyári tevékenységként, a fürdőzés és az olimpiai szurkolás élményének egy helyszínen, a Borsodi Beach olimpiai sátrakban hódolhassanak, első kézből nyerve információkat a helyszínre kilátogató olimpikonoktól.

És nem utolsó sorban még egy fontos információ azoknak, akik valamely Borsodi Beach résztvevői kívánnak lenni: a strandbelépő megváltásával a Beach-lakó minden programra és történésre is jegyet vált!


1/6 következő oldal >>

1. Fotók és koncepció

2. Koncertek

3. Szolgáltatások

4. Rendezvények

5. További strandos képek

6. Még néhány fotóKüldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem