Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Michelle Wild extrém helyeken
2004. május 27., csütörtök, 13:57|Utolsó módosítás: 2004. május 27., csütörtök, 16:19

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

2003, július 7.: Ma reggel a legintelligensebb hazai pornószínésző volt a Borsodi Beach vendége. A nem túl kihívóan öltözött, fekete felsőben feszítő, copfos művésznőt a Lazac riporterei faggatták erről-arról. Könnyed, laza csacsogás ment a medence partján.


Forrás: TV2

- A civil életben szeretek olyan lenni, mint egy átlagos lány, aki nem különbözik a többitől, aki ugyanúgy sétál a könyvesboltban polcok közt - kezdte a pornócsillag, de a kérlelés ellenére sem volt hajlandó használni a vízicsúszdát: - Amióta utoljára csúsztam, azóta sok minden történt, például kinőttek a melleim - magyarázkodott, majd a szerfelett furcsa kifogás után tovább csevegett a műsorvezetőkkel. - Hogy miről nem kérdeztek még? Elég széles körben, sok témáról tudok beszélni. Érdekelnek a könyvek, a zene, a filmek, ezek jó területek. Ha megnézek egy átlagos filmet, gyakran tudom, hogy mi lesz a szereplők következő mondata, ezért inkább az elgondolkodtató, művészibb filmeket kedvelem.

A riporterek eztán arról faggatták a művésznőt, hogy a legendásan magas IQ-ja miatt másképp bánnak-e vele a rendezők, másképp viselkednek-e vele a partnerek. - A producerek és a stábtagok komolyan fordulnak hozzám és nem az van, hogy "csináld csak, aztán majd a végén elmagyarázzuk, hogy mi volt ez az egész." Ugyanakkor vannak olyanok is a szakmában, akik nem túl okosak, de őket a nagy szívük miatt szeretjük.

Forrás: TV2

- A párom? - folytatta. - Ő több mint barát, páromnak nevezem, mert évek óta együtt vagyunk. Ő toleráns velem szemben, csak akkor szokott dühös lenni, ha túl fáradt vagyok és nem tudok vele és magammal foglalkozni. Nálunk az számít megcsalásnak, ha mondjuk tizenhét órát dolgozom, fáradtan térek haza és nem tudok vele lenni.

Az üdülésre vonatkozó kérdésre a csábos, ifjú hölgy elmondta, hogy lesz az Adrián egy rendezvény, azt kötik majd össze a nyaralással. Michelle a nyári szabadságra párjával, a VV-ből is ismert Maya Golddal és kisebb csapattal utazik majd. Mikor a szexuális aktusra használt legextrémebb helyszínről faggatták, pornósztár eltűnődött: - Talán egy használaton kívül lévő templom és egy bezárt, szellemek lakta kórház volt a két legfurcsább forgatási helyszín. Utóbbi épületben három emberrel történek igen különös, misztikus dolgok, a combjukon vágások jelentek meg, egymástól függetlenül. Amúgy remélem, hogy eljön majd az ideje annak, hogy én is rendezzek, akkor persze szerepelnék is a filmemben. Nálunk gyakran van egy határ, amit a pornószínész már nem lép át. De sokan vannak úgy, hogy a film érdekeit nézik: mi az, ami a filmnek jót tesz? Sokan ezt figyelik és ha komolyan veszed a szakmát, ez doppingolhat. A határ ilyenkor persze kitolódik - magyarázta Michelle, majd lecibálta felsőjét és megmutatta csíkos, színes bikini felsőbe bújtatott kebleit. Nála nyilván nem ez a határ.Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem