Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Művészetek Völgye
2003. július 21., hétfő, 11:33|Utolsó módosítás: 2003. augusztus 4., hétfő, 18:47

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A július 25-én kezdődő tíznapos rendezvénysorozat keretében, 46 helyszínen 800 program várja a látogatókat a Balaton-felvidéken. A hat résztvevő település: Kapolcs, Vigándpetend, Taliándörögd, Monostorapáti, Öcs és Pula - tájékoztatott Márta István színházi rendező, a program ötletgazdája.


1/4. oldal >>

Forrás: ==

A fesztivál programjába betekintést nyújtó sajtótájékoztatón, az Új Színházban részt vett Hiller István kulturális miniszter is. A tárca 20 millió forinttal támogatja a 138 millió forintos összköltségvetésű programsorozatot. Hiller István üdvözölte, hogy immár tizenötödször rendezik meg ezt "a határon innen és túl ismert és elismert fesztivált", amelyet az értékek megőrzésére irányuló gondolkodásmóddal társított. Szavai szerint a politikának nem az a szerepe, hogy beleszóljon az ilyen rendezvényekbe, hangszerelje azokat, hanem hogy a kereteket meghúzza, koordinálja.

Márta István a szinte minden előadói műfajt felvonultató fesztivál programjai közül kiemelte: a Magyar Írószövetség, a Kortárs Kiadó és az Ortega y Gasset Társaság - magyar és külföldi írók, költők, továbbá irodalomtörténészek részvételével - felolvasóesteket és elemző beszélgetéseket rendez Kapolcson, a rendezvény minden napján.

A Művészetek Völgye az idén is helyet ad külföldi előadók rendezvényeinek, a többi között a pennsylvaniai Nemzetközi Színházkutató Intézet és a Beregszászi Illyés Gyula Nemzeti Színház előadásainak. A sajtótájékoztatón Földes Lászlónak (Hobo) átnyújtották a tavalyi fesztivál közönségdíjas produkciójáért járó elismerést, amelyet a beregszászi színház és Földes László közös előadása, a Vadászat című Hobo Blues Band-lemez színpadi feldolgozása érdemelt ki.


Ajánlat


Szponzorok

Linktár


Művészetek Völgye linkek

Kapolcson egy Pennsylvaniából érkező társulat három görög tragédia adaptációját mutatja be, Vigándpetenden a Teatro Capriccio Sátorszínház és a Honvéd Kamaraszínház előadásai láthatók. Taliándörögdön lép színpadra a beregszászi színi társulat és a Közép-Európa Táncszínház, s ugyanott gazdag dzsessz-programokat szerveznek. Monostorapátiban állítják fel a Krétakör Színház cirkusz-sátrát. Öcsön játszik majd többek között a Debreceni Szimfonikus Zenekar, Pula vendége pedig a budapesti Bárka Színház lesz. A hat településen egyházi és historikus zenei fesztivált is rendeznek egyebek között gregorián énekkoncertekkel, barokk versenyművekkel és egyházi kantátákkal, a Capella Savaria, az Erdődy Kamarazenekar és más együttesek tolmácsolásában.

A sajtótájékoztatón felolvasták Pat Cox-nak, az Európai Parlament elnökének - a Művészetek Völgye ez évi védnökének - Márta Istvánhoz írott levelét, amelyben a politikus örömét fejezte ki, hogy a fesztiválon konferenciasorozattal és egyéb rendezvényekkel népszerűsítik az európai integrációt. Pat Cox tájékoztatása szerint az EU ötezer euró támogatást ítélt meg a rendezvénynek.


1/4 következő oldal >>

1. Művészetek Völgye

2. Programok

3. Szállás

4. JegyárakKüldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem