Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Sziget 2003 - a dosszié
2004. május 27., csütörtök, 12:22|Utolsó módosítás: 2004. május 27., csütörtök, 12:36

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A tavalyi volt a 11. Sziget Fesztivál. Az egyhetes őrületről a Nyár rovat is beszámolt, hol szigorúan objektív és egyben ropogósan száraz, hol felháborítóan szubjektív formában. Alább olvashatjátok a témában összegyűlt írásokat.


Fotógaléria:

Első nap - esőnap
Második nap - mocsárlakók
Harmadik nap - normál ügymenet
Negyedik nap - őrült pörgés
Ötödik nap - a szokásos meder
Hatodik nap - lendületben
Hetedik nap - a sztori vége

Képes összefoglalónk az egész hétről

Várjuk Szigetes fotóidat, a legjobbakat tálcányi Borsodi sörrel jutalmazzuk!

nyar@origo.hu

Forrás: ==

Szubjektív Sziget, 5. rész (szerda)
A Massive Attack lassú és fáradt, mint egy megtört öregember, ki galambokat etet a parkban, így a mi - elég vegyes zenei ízléssel bíró - társaságunk tanácstalanul néz össze: ennyi volna?

Részletek...

Forrás: ==

Kínos percek (szerda)
A poros bakancsok alapzaja mellett is halljuk, mikor a stage-manager (porondmester?) felkonferálja Sós Mercédeszt, az első Zámbó Jimmy díjas énekesnőt.

Bővebben...

Forrás: ==

Rekordok a Szigeten (szerda)
Volt, aki libával jött be, volt, aki siklóernyővel landolt a rendezvényen, többtízezer látogató pedig busszal, vonattal vagy repülővel érkezett Budapestre. Az egy hét alatt idén 353 ezren voltak a Szigeten.

Tovább...

Forrás: ==

Mellek harca (kedd)
Az összeverődött hímsoviniszta kandisznók elégedetten ünnepelnek, van, ki nagy átéléssel hörög, akad, aki kidülledt szemekkel csak áll némán, mások csak ugrálnak végtelen boldogságukban.

Tovább...

Forrás: ==

Szubjektív Sziget, 4. rész (kedd)
Az In-kal embereinek reakcióideje gyors, mint Boris Becker a szexben, egy másodperc alatt leszedik a színpadról a finn nőkre izguló, virgonc képpel ugráló fiatalembert.

Bővebben...


Kölcsönözz meleg rendőrt! (kedd)
Ki lehet venni egy órára rabbit, boszorkányt, református lelkészt, rendőrt vagy katolikus papot - és el lehet gondolkodni azon, hogy mennyire felelnek meg a sztereotípiának.

Tovább...

Forrás: ==

Szex a Szigeten (kedd)
Rendesen fogy a sör és a bor, ráadásul még ott van a sátrazás vagy a természetben történő pajzánkodás romantikája is - miközben élőben dübörög a Tankcsapda.

Bővebben...

Forrás: ==

Hétfő: 55 ezer látogató (kedd)
Ezerrel többen, mint az előző év utolsó előtti napján, összesen 55 ezren voltak hétfőn a Sziget Fesztiválon.Részletek...

Forrás: ==

Szubjektív Sziget, 3. rész (hétfő)
- Fél hat múlt és már tele a sátor! - kiáltja lelkesen az énekes és tényleg: tömör, egybefüggő embertömeg van a színpad előtt, egy igazi humán punkmassza.

Tovább...

Forrás: MTI

Valóságshow - csigákkal (hétfő)
Ma este újabb "versenyzőt" szavaznak ki a Csigás Valóságshow-ból. A puhatestűek egy körülbelül egy négyzetméteres, elkerített területen töltik a napokat.

Részletek...

Forrás: ==

Ember-patkány: szép pár (hétfő)
Egy filozofikus alkatú srác a saját gondolatával akart házasságot kötni, de akadtak olyanok is, akik a magukkal hozott csótánnyal vagy éppen patkánnyal esküdtek örök hűséget.

Bővebben...

Forrás: ==

Nagyüzem: 49 ezer látogató (hétfő)
A naptári hét utolsó napjának többszáz programja 49 ezer embert vonzott a Szigetre. Közülük jutott közönség a késő esti Komáromi Pisti és a Flash Dance táncstúdió fellépésére is.

Részletek...


Szerelmetes ifjak szigete (hétfő)
Bár egy-egy Uhrin-dalban a szeretet szó épp annyiszor hangzik el, mint egy átlagos Modert Talking slágerben, vagy akár Kozsó akármelyik nyilatkozatának bármely, tetszőlegesen kiválasztott tíz másodpercében, ez így van jól.
Tovább...

Forrás: ==

Rossz kezdés, ragyogó folytatás (hétfő)
Pénteken 58 ezren, szombaton pedig már 62 ezren látogattak ki a Hajógyári szigetre, ami összesen 14 ezerrel több a tavalyi hétvéginél.

Bővebben...

Forrás: ==

Nem szimpla mariachik (hétfő)
A legendás Mano Negra szellemiségének és zenei világának egyik legjobb követője, a mexikói Los de abajo prezentálta eddig a 2003-as Sziget legjobb koncertjét.

Részletek...

Forrás: ==

Őrült spanyolok (péntek)
A 96-ban, Barcelonában alakult, Ojos de Brujo együttes flamencós reggae-vel vegyített rockot játszik, a tagok tudnak zenélni, őrültek és katasztrófális angolsággal bírnak.

Tovább...

Forrás: ==

Szubjektív Sziget 2. rész (péntek)
A komor zenétől már-már borongós rosszkedv lenne rajtunk úrrá, de ekkor elballag mellettünk a Nap Nője, így ismét kacagó, nyári napsugár váltja fel a szívükre telepedett hervasztó sötétséget.

Bővebben...

Forrás: ==

Esőkabát le, napszemüveg fel! (péntek)
A rémálom valósággá vált. Immár második napja tartja távol az eső a Szigettől a közönséget. A szervezők becslése szerint a látogatók száma 25 ezerrel volt kevesebb a vártnál az elmúlt két napban.

Részletek...

Forrás: ==

Drogos majom a neten (péntek)
A játékos egy életszimulátor-program segítségével kipróbálhatja, hogyan hat a majom mindennapi életére, munkájára, tanulmányaira, társadalmi kapcsolataira a drogfogyasztás.

Tovább...

Forrás: ==

Nem az én saram (péntek)
A terület egyes részei a Sátán Kutyájából megismert hírhedt lápvidékre emlékeztetnek, nem lepődnénk meg, ha a mocsár partján egyszer csak feltűnne Sherlock Holmes alakja.

Részletek...

Forrás: ==

Szubjektív Sziget (csütörtök)
- Én vagyok a büdös ember, én vagyok a koszos ember! A szájszagomat az orrodba fújom! - dalolva nagy vidáman a frontember, hááát, a könnyes szemű Krisz Rudi riadtan összerezzenne.

Tovább...

Forrás: ==

Garanciális szalonpunk (csütörtök)
A hideg racionalitásra helyezték a hangsúlyt, bevált marketing- és PR-módszerekkel igyekeztek újabb fanokat szerezni. Valahogy előkerült még egy guminő is, nyilván véletlenül.

Bővebben...

Forrás: ==

Első nap: esőnap (csütörtök)
Erős programmal várták a közönséget a Sziget Fesztivál első napján, de az esős idő miatt a szervezők várakozását jóval alulmúlta a napi látogatók száma.

Részletek...

Forrás: ==

Régi szigetelők (csütörtök)
A Sziget emberanyaga szerfelett változatos, tarka: találkozhatunk itt tarajos, lila-pirosra festett hajú punkkal, sápadt Cure-fannal, szögecses bőrdzsekiben feszítő őszinte metálossal, félmeztelen, útszéli alkesszel.

Tovább...

Forrás: MTI

Nedves ellenség (szerda)
Ha még lesz egy-két zuhé, akkor annyi. Amennyiben az egyhetes fesztivál alatt nem esik az eső, akkor az idén is megismétlődhet a 2001-ben elért 30 millió forintos eredmény.

Bővebben...

Forrás: ==

Szabadság, nyitottság, együttlét (szerda)
Gerendai Károly és Müller Péter Sziámi főképp az üzletről, a szlogenről, a Sziget üzenetéről és a programokról beszéltek - kiemelvén azt, hogy a projektben igen fontos a pénz de nem arról szól az esemény.

Részletek...


Volt EstFM-es csapat a Sziget TV-ben (szerda)
Szabolcs még az ismert univerzum három legrosszabb riportalanyával is értékelhető interjút készített. Petra és Renocska mellett ő is feltűnt a képernyőn.

Tovább...

Forrás: MTI

Ezrek már a Szigeten (szerda)
A hétköznapi, szimpla fiatalok közt vannak őszinte metálosok, riasztó punkok, egyszerű szakadtak, bombanők és bölcsészfazonok is, ahogy azt már megszokhattuk az előző tíz Sziget során.

Bővebben...

Forrás: MTI

Startol a Sziget (kedd)
Holnap délután úgy hömpölyög majd a nép az óbudai hajógyári sziget fő csapásain, mint az esővíz a monszun utáni Hanoi-külső csatornázatlan utcáin.

Részletek...

Forrás: MTI

Sikeres hangpróba (kedd)
Éveken át kínos és hosszadalmas huzavona előzte meg a Sziget nyitását: a kerület vezetőivel kellett egyezkedni és beállítani a megfelelő hangszintet.

Tovább...

Forrás: MTI

Hatezer munkás, hatszáz biovécé (kedd)
A tömegirányító feladatokat 150-200, nyelveket beszélő egyetemista-főiskolás látja el, és  egy, 350 tagú egészségügyi szolgálat dolgozik majd a Sziget fesztiválon.

Bővebben...Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem