Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Őrült spanyolok
2003. augusztus 1., péntek, 14:47

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A spanyolokról tudjuk, hogy tudnak és szeretnek zenélni, kicsit őrültek és botrányosan rosszul beszélnek angolul. A 96-ban, Barcelonában alakult, eredetileg katalán gyökerekkel bíró Ojos de Brujo együttes flamencós reggae-vel vegyített rockot játszik, a tagok tudnak zenélni, őrültek és valóban katasztrófális angolsággal bírnak.


Este fél tízkor már a Wan2 színpadnál toporgunk egyre türelmetlenebbül, ugyanis az átszerelés csúnyán elhúzódik, akár egy szappanopera vége. A nagyon várt Amorf Ördögök ördögi lassúsággal végzik a technikai jellegű melót, így van idő kimenni még párszor sörért.

Forrás: ==

A hispán kollektíva

Kint pohárgyűjtögető fiatalokat kerülgetünk, ők különféle ajándéktárgyakra pályáznak és legszívesebben kikapnák a megfáradt munkásember kezéből a sörét. A mohó ifjoncok csak akkor zavaróak, mikor már-már elvinnék az ember poharát, pedig még van két ujjnyi az alján (a vége a legjobb, köztudott), de az is stresszelő, mikor ugrásra készen figyelik mozdulatainkat, hogy mikor helyezzük le az asztalra az üres műanyag poharat. A Wan2 sátor előtt két krimó különböző zenéi ütik egymást, az egyikben blues szól, az öreg Bill dalol, a másikból dühödt, őszinte trash-metál jön át igen hangosan. A két muzsika közti határon teljes az akusztikai káosz, de nem sokáig szenvedünk kint, inkább megnézzük az Ördögök remek koncertjét.

Péterfy Bori távolléte miatt sok pazar számot kihagy az együttes a repertoárból, de ettől még fogyasztható, sőt, igen jó a produkció. Őket az Ojos de Brujo, a Varázsló Szeme nevű katalán formáció követi, míg átszerelnek, van időnk olvasgatni az sms-falra érkezett, nem túl szellemes üzeneteket: "Orális szexet mindenkinek" - írja egy tinédzser, majd a "Vacsi a hűtőben! Puszi, anyu!"- szöveg jelenik meg a vásznon.


Ajánlat


Szubjektív Sziget, 2. rész
Művészetek Völgye

A hispán gárda nagy lendülettel kezd és végig korrekt hangulatban tartja az amúgy is elszántan poharazó, táncoló nézőket. Egy roppant energikus, komoly hanggal megáldott, jó húsban lévő, tetkós énekesnő viszi a prímet, csillogó, sárga ruhában feszít. Elsöprő lendületű muzsikát játszanak, a flamencós rockszámok közti szünetben meg a marihuána legalizálása mellett teszik le voksukat. Míg peng a két akusztikus gitár, a megtermett asszonyság spanyolul szövegel, az egyik kongás meg fordít, úgy-ahogy: - Okéj, ájvilltrájtu trádusz! Márihána iz onli a plánt! - mondja lelkesen. Az köztudott, hogy az európai népek közül a spanyolok beszélik a legviccesebb angolt, így nem csalódunk.

A banda jó, aki szeretné őket elcsípni megteheti: Bogota, Berlin, Párizs vár rájuk augusztus elején. Három nap, három koncert - talán nem is alszanak egyáltalán, attól ilyen őrültek.

kcsKüldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem