Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Szubjektív Sziget 2.
2003. augusztus 1., péntek, 12:35|Utolsó módosítás: 2003. augusztus 1., péntek, 12:45

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Van valami megnyugtató az ismétlődő cselekvésekben. A reggeli felkelés-pisi-mosdás rituális sorrendjét sem ajánlatos felcserélni (pláne nem javallott a középsővel kezdeni), így mi is hagyományszerűen a Pesti Estnél kezdjük az estét. Nem is érnek nagyobb meglepetések, csak a sártenger lett nagyobb.


Forrás: ==
Ajánlat
Nem az én saram
Garanciális szalonpunk

Az átlagosnál valamivel kihaltabb Estnél Gerendás muzsikál spanjaival, Los Gerendos fedőnéven. Két dobos és még egy kongás is kíséri őt, ennek megfelelően van ritmus rendesen. A negyedórás, kissé elhúzódó dobszóló közben összeakadok egy sátorral érkezett barátommal, ő napijeggyel jött be az első napon és így bujkál még egy darabig. A karszalagot kifordítva viseli, egy félrészeg punkcsapattól még szerzett egy "artist" feliratú, nyakba akasztható kártyát, így többé-kevésbé védve van a biztonsági erők zaklatásaitól - mindössze egyszer akarták kivezetni. A higiéniás viszonyokról pozitívan nyilatkozott, bár panaszolta, hogy délelőtt igen hosszú sorok állnak a mosdóra, zuhanyra várva. Délután már kedvezőbb a helyzet, ráadásul a földön heverő szétütött arcokat dermedten szemlélő takarítónéni is rendesen dolgozik.

Este nyolckor a Tálentum színpadra is bekukkant expedíciónk, itt két fiatalember rappel lelkesen, határtalan szorgalommal. "Az élet kemény" panel is elhangzik, így megnyugszunk, minden rendben, nincs új a nap alatt. Fuvolás lány kíséri őket, többek közt, és bár egész nívós a zene, az átszellemülten csocsózó tömegeket nem mozgatja meg a nyilvánvalóan Ganxstán és Dopemanen nevelkedett srácok külvárosi rapje. Zámbó Árpy kéne ide, szétszednék a fanok.

Forrás: ==

A Wan2 sátornál két hihetetlenül ittas ifjú legény hempereg a sárban, végtelen igénytelenségben. A fotósok lecsapnak a témára, mint rétisas az ürgére - a két önjelölt, sárral összekent bohóc pedig büszkén és zavaros szemmel néz a kamerába. Közben a Nagyszínpadnál a Sziámi zenél, de nem könnyű megközelíteni: több négyzetméteres, 5-10 centi mély tócsák, komoly pocsolyák közt tipegünk-topogunk, cuppogó, saras lábakkal, bizonytalanul csúszkálunk az iszapban. Müller rázendít egy komor, depressziós dalra, amely olyan, mint az időjárás. - Ha előrelátó csecsemő lettél volna, felkötöd magad a köldökzsinórodra! - énekli a Sziget egyik alapítója s a banda frontembere. Már-már borongós rosszkedv lenne rajtunk úrrá, de ekkor elballag mellettünk a Nap Nője, így ismét kacagó, nyári napsugár váltja fel a szívükre telepedett hervasztó sötétséget.

Valahogy kevesebb a kosz a Szigeten, több takarítóbrigád ügyködhet, mert lényegesen ritkábban látni elhajított poharat, szétcincált műsorújságot, elázott cigisdobozt. Friss, mai információink szerint szippantóskocsival körbejárták a nagyobb helyszíneket és eltüntették a kisebb tó méretűre duzzadt pocsolyákat, így a sártenger már a múlté. Gumicsizma és kiscsónak tehát nem kell, a gumimatrac is mehet a spájzba - mi meg a Szigetre!

Kalmár CsabaKüldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem