Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Szubjektív Sziget, 3. rész
2003. augusztus 4., hétfő, 14:09|Utolsó módosítás: 2003. augusztus 4., hétfő, 14:26

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Végtelen tolerancia jellemzi a Fesztivált. Ha egy morcos előember kinézetű, szőrös állú, szögecses pvc-dzsekiben izzadó metálos véletlenül nekimegy az embernek a tömegben, az biztos, hogy öt percig esedezik bocsánatért. Még a hihetetlenül hamisan éneklő tagokat sem zavarják le a karaoke-színpadról, százak nézik és hallgatják türelmesen - holott az előadás igazi büntető-darab.


Karaoke, punkkoncert, léggitár 1/3. oldal >>

Forrás: ==

Vasárnap délután van. - Éjjel érkezem, fáradt, kiégett aggyal - énekli egy legény a karaoke-színpadon állva, elképesztően hamisan. Az énekli szó talán nem is adekvát azon hang leírására, mely talán alkalmas focipályán történő üvöltözésre, ritmikus bírószidásra vagy éjjeli vadak riogatására - csak dalolásra nem. És mégis. Ezen a Szigeten ilyesféle büntető-produkciókért sem jár saller, száz ember nézi türelmes, elnéző mosollyal az unott, fásult arccal szereplő exhibicionistát. Udvarias taps a jutalma, de a konferanszié némi cinikus vigyorral veszi vissza a faarcú, kókadt énekestől a mikrofont: - Ó, micsoda érzelem volt ebben a dalban! Megható! - Eztán egy félmeztelen, bakancsos ifjú pattan a színpadra, de nem ám valami gyilkos trash-metállal rukkol elő: ő Frank Sinatra My Way című dalát adja elő, lényegesen fogyaszthatóbb módon.

A Wan2 színpad a következő állomás, itt a HétköznaPI CSAlódások nevű formáció borzolja a kedélyeket. A fenyegető kinézetű punkcsapat lendületes muzsikával rukkol elő, a koncert kezdetére elnéptelenednek a környező kocsmák is: a tarajos legények szaladnak befelé, hogy vidáman pogózzanak a döglesztő melegben. A sátor hőfoka alapján akár szauna is lehetne, de nem az: sehol nem látni pucér, félrészeg finneket. A kalóriákat számoló és betegesen diétázó nőknek is inkább egyórás, punkkoncerten történő ugrálást tudnánk ajánlani: 3-4 kiló simán lemegy, tán még Bíró Ica fitnesz-kazettája vagy Béres Alexandra sem tudná überelni ezt a teljesítményt (mivel a kazetták köztudottan nem fogynak).

- Dollár, hatalom, pornó! - énekli a frontember, bár utóbbi szót hordónak is érteni, de annak semmi értelme nem lenne. A Junkiest szidják egy picit, furcsa fiúknak titulálják az ellen-bandát, a fanok meg vidáman és engedelmesen üvöltöznek egy picit, mikor erre felkérik őket. - Fél hat múlt és már tele a sátor! - kiáltja lelkesen az énekes és tényleg: tömör, egybefüggő embertömeg van a színpad előtt, egy igazi humán punkmassza. Pár időzavarba került punk ilyenkor még a K-híd előtt vagy a HÉV megállójában lejmol, de a legtöbb tarajos legény megtalálta muzikális csemegéjét.

A Wan2 sátra mellett klasszikus léggitár bajnokság zajlik, immár ötödik alkalommal. Én pusztán egy mikrosztárt nézek meg, de tőle rögvest két produkciót. A kockás gatyás metallista két dalt vállal: előbb egy AC/DC nótára ugrál és léggitározik, majd egy Green Day számra őrül meg kissé, annyira, hogy még a nadrág is lecsúszik róla. Mikor az alsó is elővillan, lányok tapsolnak nagy boldogan, közben két span ugrál a kisszínpad előtt, hangulatemberi státuszban. Legalább százan nézik a fiúkat. Mikor a fémzene ifjú híve már a hátán fekve pörög, távozom: ideje új impressziókat gyűjteni.


1/3 következő oldal >>

1. Karaoke, punkkoncert, léggitár

2. Az EÜ-kommandó

3. Francia forradalmi lendületKüldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem