Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Szubjektív Sziget, 4. rész
2003. augusztus 5., kedd, 14:21|Utolsó módosítás: 2003. augusztus 5., kedd, 14:38

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A folyamatosan frissülő emberanyagnak köszönhetően továbbra is nagy lendületben van a Sziget, dübörög minden ezerrel. A naponta ismétlődő vérátömlesztés miatt nem ül le soha a hangulat, bár akad már párszáz kókadt, tompa arc - ők vélhetően már egy hete buliznak folyamatosan, márpedig az fárasztóbb, mint Antal Imre poénjai.


Ozzy-póló és dacos metál 1/2. oldal >>

Forrás: ==

"Lássam a kezeket!"

Metálos nap lévén igen sokan túrtak mélyen a szekrényükbe, hogy előhalásszák a már-már elfeledett, elveszettnek hitt kamaszkori metálpólót. A K-hídon ömlik be a tömeg, a fiatalok fele feketében, akad itt klasszikus Ozzy-póló, szögekkel kivert fekete dzseki, a trikókon Iron Maiden, Judas Priest, Anthrax és Venom feliratok, de mindenekelőtt persze Slayer. A Scorpions által bevezetett piros-fekete vagy sárga-fekete színű csövigatyó már a múlté, most van helyette lánc, oldalt felnyírt, de középen meghagyott metálhaj és szögecses csuklószorító. Utóbbit épp egy hollandnak kinéző, tanácstalan legénykéről szedik ép le, értetlen arccal áll, nem érti, miért nem csápolhat és pogózhat két centis szögekkel dekorált karkötővel.

Tankcsapdán kezdünk, minden rendben megy a színpadon. A 89-ben alakult trió jó hangulatot teremt, de persze a fanok nem bízzák a véletlenre: a kocsmák előtt is úgy duzzad a sör-sor, mint a Durex sátorban a versenyző lányok pólója.

Benézünk oda is, de a mellüket mutogató ifjú hölgyekre még várni kell: a méltán felkapott Tankcsapdával egy időben (komoly kitolás) a Dockers együttes muzsikál. A jobb sorsra érdemes, igen dekoratív szőke énekesnővel is felszerelkezett banda pörgős rock'n'rollt nyomat, de nincs ki pörögjön: kiábrándítóan üres a nagy sátor, alig tíz ember lézeng fel-alá. Megsajnálom őket: itt a Sziget, éppen úgy negyvenezer fiatal téblábol rajta - és ebből alig félmaroknyi ballagott erre a koncertre.

Forrás: ==

Kultúrák találkozása

A Tankcsapda nem csak az ismeretlen Dockers elől szippantotta el a népet, a kiváló Mercedes Peón is csak párszáz érdeklődő előtt muzsikál a Világzenei Színpadon. Idén egyértelműen már itt vannak a legjobb bulik, így nem meglepő, hogy idővel egyre nő a tömeg. A galíciai népzene rockosított verzióját adja elő a szőke, sokat ugráló hölgy, de néha még egy dudát is előkap, láthatóan ért a hangszerhez, nem csak kellék. A dudákat persze mi is szeretjük, így maradunk a helyszínen egy jó darabig.

A Slayer dübörgése, vad reszelése már mérföldekről hallatszik, olyan komor és szigorú a zene, hogy egy pillanatra megrettenek: vajon megvan a házi feladatom? Néha olyan dühösek, hogy már-már azt várja az ember, hogy előkapnak egy géppisztolyt és leadnak egy sorozatot. Talán tervezték is, de az In-kal emberi közbeléptek, nem tudni. Nem annyira hörgős, mint reszelős a muzsika, jól nyomják az öreg rockerek. Nem mai arcok ők sem, de a közönség fele így is húsz alatti: nagyon elszántan ugrálnak és bólogatnak, tudják ők, miről van szó. De ne legyünk cinikusak, mert mint Mary Zsuzsi mondta, a gúnyolódó emberek frusztrált, szerencsétlen lelkek (így válaszolt a művésznő, mikor a gagyi zenéről faggatták).


1/2 következő oldal >>

1. Ozzy-póló és dacos metál

2. Finn lányok varázslataKüldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem