Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Kínos percek
2003. augusztus 6., szerda, 11:57|Utolsó módosítás: 2003. augusztus 6., szerda, 12:40

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Massive Attack kissé langyos koncertjéről púposan megpakolt, dugig teli kukák és a toi-toiok előtt civakodó részeg lányok közt igyekszünk a Táncdalfesztivál sátor felé, hiszen ott mindig történik valami. A Las Ketchup nagy slágerét énekli egy ifjú tehetség, a vizespóló versenyre várakozó félmeztelen kanok pedig jobb híján pogóznak rá. Minimal art.


Forrás: ==
Ajánlat
Rekordok a Szigeten
Szex a Szigeten

Mi sörért megyünk és utána elképedve látjuk, hogy három kislány meghitt nyugalomban kártyázik az egyik asztalnál: kissé lélekromboló a látvány. A szomszédos asztalnál már jobb a hangulat, négy ifjú titán - gyomrukban Németország egyéves sörtermésével - azzal próbálkozik, hogy lábbal az asztalon kísérje a fellépők muzsikáját, sajátos dobszólót kanyarintván mellé.

A poros bakancsok alapzaja mellett is halljuk, mikor a stage-manager (porondmester) felkonferálja Sós Mercédeszt, az első Zámbó Jimmy díjas énekesnőt. Bizony, kissé megremeg a kezünkben a műanyag pohár, félelem és bizonytalanság költözik szívünkbe. A szerfelett idétlen módon elhalálozott énekesről elnevezett díjat adnak ki? Jimmy szellemiségének és zenei üzenetének (?) követője érdekes módon Madonnát énekel, erre már a szomszédos, egyre ittasabb csapatnak is kilöttyen a söre.

Eztán a Musica di Monica projekt jön: Csuka Mónika volt az első hazai hölgy, ki női beatzenekart alakított, még 1969-ben, majd 77-ben a Beatricében is zenélt. A "Ne fogadj el idegentől édességet" című, igen tanulságos dal előadója gyakori fellépő a Szigeten, komálják a népek. Talán előrukkol majd ilyesféle számokkal is: Ne menj át a zebrán pirosnál, Tiszteld az idős néniket, Segíts édesanyádnak a házimunkában, Kutyád ne piszkítsa össze a játszóteret! - Régebben a dobosok doboltak, az énekesek énekeltek. Az én húgom mindkettőt képes egyszerre művelni! - sipítozza Feró volt felesége, majd átadja a terepet testvérének. Ő valóban dobol és énekel, csak annyi a szépséghiba, hogy néha eldől a rosszul rögzített mikrofon, a hang pedig ugyanúgy tisztán és érthetően jön át, ami a cikkíróban a teljes playback erős gyanúját kelti.

Mónika tesz egy kísérletet arra, hogy a még hezitáló csöviket és plázacicákat maga mellé állítsa, így elénekli a Mercedes Benz című nótát, melyet egykor még Janis Joplin tett híressé. Eztán egyre többen tűnnek fel a színpadon, egyre riasztóbb a dolog - ám a félháznyi tömeg konokul kitart, az egyre erősödő fenyegetés ellenére sem mozdul: tudják, hogy újabb vizespólós fordulóra van kilátás.

kcs

Forrás: --

Fotógaléria: klikk a képre!Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem