Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Rekordok a Szigeten
2003. augusztus 6., szerda, 11:18|Utolsó módosítás: 2003. augusztus 6., szerda, 14:42

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Volt, aki libával jött be, volt, aki siklóernyővel landolt a rendezvényen, többtízezer látogató pedig busszal, vonattal vagy repülővel érkezett Budapestre, az idei Sziget Fesztiválra. Az általános vélemény szerint az idei buli békésebb, nyugodtabb, de változatosabb volt, mint az előző tíz rendezvény bármelyike. Bár a kezdeti kétnapos eső távol tartotta a látogatókat, egyhetes jó idő esetén akár nézőcsúcs is lehetett volna.  Az egy hét alatt idén 353 ezren voltak a Szigeten.


1,8 millió telefonhívás, Pannonról 1/2. oldal >>

Forrás: ==

Rekordokat döntögetett az idei Sziget. A Fesztivál története során nem esett például annyi eső, mint a rendezvény első két napján. Ez rekordszámú nézőt tartott távol a Szigettől: a tavalyinál 27 ezerrel jöttek kevesebben napijeggyel az első két napon. A napi látogatók számában is csúcs született: soha annyian nem voltak még egyszerre a Szigeten, mint az idei Fesztivál szombatján. Akkor 62 ezren jártak a Fesztiválon. További négy napon is több látogató érkezett, mint a hasonló tavalyin, ennek volt köszönhető, hogy az eső okozta nézőszám-visszaesés a végére konszolidálódott.

Immár másodjára volt Guinness rekordbeállítás helyszíne a Sziget Fesztivál. Mint ismeretes 2000-ben az addig legtöbb csókolózó pár cuppantott egyszerre a Szigeten. Idén a Pannon Körtéren felállított 25 méter átmérőjű, 80 méter kerületű, 390 m2-es Fesztivál Körkép kifestésére vártak aktív résztvevőket a szervezők. Ez kilencszer nagyobb felület, mint a korábbi csúcs, és több mint 6000 résztvevő festette ki. 10.000 m2-rel több padlólapot fektettek le a szervezők a porszennyeződés ellen, kétszer annyi tusoló, hatszor annyi melegvizes konténertusoló várta a vendégeket. Az eddiginél több volt a bio WC és a vendéglátó egységek is szaporodtak. Rekord mennyiségű műanyag palackot is gyűjtöttek a szigetlakók. Egy hét alatt több mint 150 ezer palack került egy helyre a Pepsi és az ÖKO-Pannon gyűjtésében. Az idei Sziget Fesztiválon összegyűjtött műanyag palackokat válogatják, bálákba préselik és feldolgozzák, az így keletkezett másodnyersanyagból pedig csöveket, rekeszeket, polár pulóvereket vagy újra csomagolóanyagot készítenek.

Az eddigi legtöbb külföldi fellépő járt az idei Fesztiválon. A majd' 100 nemzetközi sztár közül - a zenei produkciókon túl - ausztrál utcaszínház, guineai cirkusz és izraeli táncszínház is szórakoztatta a nagyérdeműt.

Sikerrel debütált az idei Fesztivál kísérleti vállalkozása, a TV Sziget. Nyolc napon keresztül, napi másfél órában, élő adásban közvetített a Fesztivál helyszínéről Csiszár Jenő, Novák Péter és társaik műsorvezetésével. Az M2-n látható TV Sziget produkció mind a Sziget, mind a Magyar Televízió részéről tulajdonképpen egy rapid lefolyású kísérlet volt, amely mintegy két hét alatt szerveződött abszolút nulláról televíziós adássá. A kísérlet sikerült. A napi másfél órás adások alatt az M2 közönsége átlagban megduplázódott.

Aktív telefonálók voltak idén a Pannonos Sziget látogatók. A Szigeten lévő 84.755 előfizető összesen 1.779.219 hívást kezdeményezett és 541.993 SMS-t küldött az egy hét alatt.


1/2 következő oldal >>

1. 1,8 millió telefonhívás, Pannonról

2. Hat kocsilopás, ezer esküvőKüldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem