Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Szubjektív Sziget, 5. rész
2003. augusztus 6., szerda, 13:13|Utolsó módosítás: 2003. augusztus 6., szerda, 13:33

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Komoly tömeg hömpölyög a Sziget felé a zárónapon, nyilván az Anima és a Massive Attack a húzónév - bizonyára nem a Wan2 férfi hastáncversenye vagy a limbó-bajnokságra cuppantak rá a fiatalok. Az új erők közt azért fel-feltűnnek komolyan megfáradt, megtört arcok - hiába, húsz év felett minden nap ajándék, csak a tinik bírják végig az egy hetes, szüntelen pörgést.


Mámor, mellek, muzsika 1/2. oldal >>

Forrás: ==

A Nagyszínpad előtti tömegben szandálos lábbal belelépek egy tányérnyi zsíros tarhonyába, mely a földön hever, teljesen indokolatlanul. Ettől persze az Anima még jól nyomja, tetszik is a népnek: - Fuck racism! - rikkantja egy gimnazista kinézetű lányka, menten rágyújt, szemeiben az elégedettség apró csillagai világítanak.

Átballagunk a Világzenei Színpadra, megnézni Shane MacGowan és a Popes produkciójának végét: a pali annyira részeg, hogy állni sem bír, széket tolnak alá - támlásat, hogy le ne forduljon róla. A punkos beütésű ír kocsmazenével előrukkoló, egykori Pogues tag állítólag már a koncert elején sem tudta teljes pontossággal behatárolni földrajzi helyzetét, szavahihető beszámolók szerint örömmel üdvözölte a horvát fiatalokat, nyilván Zágrábba megy innen s lélekben már előrepörgette a naptárt. - Juvannanaömó? - dörmögi felettébb piásan, imbolygó fejjel. Spontán nyelvészeti bizottság ül össze, hogy megfejtse mondanivalója magvát: - Do you want another more? - kérdezhette a nem kevés whiskyt elpusztított mester.

Goran Bregovic Wedding and Funeral Band-je követi a botrányosan ittasan is remek koncertet adó írt, ő bolgár és macedón, népviseletbe öltözött női kórussal és hét szerb fúvóssal lép fel. Egy pörgősebb, vidám, mulatós nóta (szerintünk: polizia, hopp-lá, opp-szászá!) után egymás után három temetési dalt játszanak el, a szomorú melódiák szépek, könnycsorgatóak és szívbemarkolóak, de ettől le is ül a hangulat.

Forrás: ==

A Massive Attack lassú és fáradt, mint egy megtört öregember, ki galambokat etet a parkban, a mi elég vegyes zenei ízléssel bíró társaságunk tanácstalanul néz össze: ennyi volna? Három dal elég is belőle, átnézünk a Táncdalfesztiválra némi bizarr zenei kaland végett (lásd korábbi cikk: Kínos percek).

A Csuka Mónika által előadott, vegyes fogadtatású produkció (egyesek szerint minimal art) után hamar megtelik a sátor, az utolsó vizespóló bajnokságra tizenöt nő nevezett: láthatóan akadnak köztük merész és magamutogató lánykák is. A második forduló során sorra kerülnek le a pólók, a hímek mámorosan üvöltenek, izzadtan kalimpálnak kezeikkel. Végül egy szalonspicces vörös démon nyer, aki az utolsó percekben már csak felemelt karokkal, póló nélkül ünnepel - formás mellei ide-oda libbennek, mint léggömbök a friss, városligeti szellőben.

Az sms-falon megjelennek az ifjú Korda-fanok szöveges üzenetei (Gyurika, Isten vagy!), a hazai táncdal egyik nagymestere és neje pedig ugyanezt teszi a színpadon. - Tudtam, hogy barátok közé jövök! Szeretlek benneteket! Ennyi szeretetet én még soha, sehol nem kaptam, csak itt, csak tőletek! - kezdi kellően teátrálisan Gyuri bá, tudja ő, mi kell a szeretethiányos srácoknak, elvált, csonka családokban felcseperedett gyerkőcöknek.


1/2 következő oldal >>

1. Mámor, mellek, muzsika

2. Az utolsó órákKüldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem