Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Német rendőrök is dolgoznak a Balatonnál
2004. június 9., szerda, 13:36|Utolsó módosítás: 2004. június 9., szerda, 13:51

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az idén a tavalyinál kevesebb pénz jut költségvetési forrásból a balatoni nyári idegenforgalmi idény különleges közbiztonsági feladatainak megoldására, de a rendőrség így is fedezi a szükséges túlóra-, üzemanyag- és egyéb költségeket; pályázatok révén pedig további támogatások várhatók. Német nyelvterületről érkező rendőrök is felügyelik a települések közbiztonságát.


Forrás: MTI

"A Gazdasági és Közlekedési Minisztériummal történt megegyezés alapján az idei nyáron a három balatoni megye az országosan rendelkezésre álló 60 millió forintból 25 millió forintot kap a rendőri feladatokon túl az idegenforgalommal kapcsolatban jelentkező közbiztonsági teendők ellátására. Ez kevesebb a tavalyinál, amely összességében 80 millió forint volt" - közölte Hatala József vezérőrnagy, az Országos Rendőr-főkapitányság közbiztonsági főigazgatója. Ez az összeg azonban a tavalyinál több is lehet, mert egyéb forrásokból, pályázati úton további támogatások várhatók.

Túlórára, üzemanyagköltségre így is lesz elegendő pénz. A rendőrség ebben az esztendőben 1,5-2 milliárd forintot biztosít az idegenforgalom közbiztonsági feladataira, a 60 millió ezen felül van s ebből részesül a Balaton is.

Tavaly a balatoniak a kormányzat turisztikai államtitkárságától a nyári idegenforgalmi idény közbiztonsági feladatainak a megoldására 35 millió forintot kaptak, ehhez a Balaton Fejlesztési Tanács 17 milliót tett hozzá, amely így együtt 52 millió forintot tett ki.

Forrás: MTI

"Ebben az évben 25 millió forintot kapnak a balatoniak a gazdasági tárcától az idegenforgalomból adódó közbiztonsági feladatok megoldására, ezt a Balaton Fejlesztési Tanács 29 millió forinttal toldja meg. Mivel ezt az utóbbi összeget csak fejlesztésre lehet fölhasználni, 35 millió forint plusz pályázati támogatást igyekszünk megszerezni a működési költségek fedezetére. Végül is remélhetőleg több mint 70 millió forintot fordíthatunk 2004-ben a balatoni nyári közbiztonsági feladatok megoldására" - hangoztatta Kolber István, a regionális intézmény igazgatója.

"Jó közbiztonsággal vágunk neki az új turisztikai idénynek" - mondta a rendőrtábornok a siófoki sajtótájékoztatón, amely azt a tanácskozást követte, amelyen a Balatonnál és a Velencei-tónál érdekelt négy megye főkapitányságainak szakemberei a térség idegenforgalmi intézményeinek a képviselőivel együtt tekintették át a közbiztonsági feladatokat.

A nyáron a rendőrtiszti főiskola 100 hallgatója mellett a német nyelvterületről érkező 10-16 rendőrtiszt is segíti a balatoni közbiztonsági feladatok ellátását. A német kollégák augusztusban a Forma-1-es autóversenyre lesznek átcsoportosítva - közölte Hatala József.

(MTI)Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem