Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Új valóságshow: jön a Kísértés
2004. június 23., szerda, 14:25|Utolsó módosítás: 2004. június 23., szerda, 17:03

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Pokoli a hűség - így szól a jelmondat. Miközben itthon az RTL Klub vetíti majd ősztől a reality magyar verzióját, hazai szereplőkkel, az amerikai Fox tévécsatorna már a Temptation Island című sorozat harmadik részét is leadta. A magyar szériát már leforgatták, a játékosok visszatértek az egzotikus szigetről, a több száz órányi anyag immár a vágók kezében van. Megvizsgáltuk, hogy mennyiben más ez, mint a Survivor, mit tud mutatni ez a valóságshow.


Forrás: ==
Sandra, de nem az énekes
Képgaléria

Paparazzók fotói: sztárok és nőik a tengerenHírességek bikiniben


Kérdés, hogy mennyire lehet valóságnak nevezni azt az állapotot, mikor az ember - mondjuk egy nincstelen portás egy vagyontalan teremőr - egy pazar luxusszálló napsütötte teraszán henyél, furcsa színű koktéllal kezében, miközben lábujjai vidáman kalimpálnak, a medence langyos vize pedig csobbanásra invitál. Közben ragyogó nők csak az ő kívánságát lesik, és semmi más dolguk nincs, mint figyelmesnek, kedvesnek és hódítóan szépnek lenni, hogy elvarázsolják az említett urat. Valóság a (nagyon) szerencséseknek, utolérhetetlen vágy az átlagnak.

Az amerikai, harmadik sorozat részeit egy karibi paradicsomban, a Bay szigeteken vették fel, és - hasonlóan a korábbi szériákhoz - itt is négy pár hűségét tették próbára a ravasz, néhol kifejezetten szadista szerkesztők. A szerelmesek közt ott volt Jason (a masszőr) és Kara (Las Vegas-i recepciós), Michael (a laza csapos) és Melissa (modell, későbbi Miss New York). Lötyögő pocak, lógó mell, görbe tartás, heveny pöszeség, komoly korpa és kínos dadogás szóba sem jöhetett, így csak szép emberek vágtak neki a nagy kalandnak.

Huszonnyolc - egyedülállónak mondott - fiatalnak csak annyi feladata volt, hogy elcsábítsa a játékra kiválasztott nyolcakat. Tizennégy szingli lány és ugyanennyi facér pasi igyekezett bedobni mindent, hogy szétválassza a legalább két éve egymást boldogító párokat. A hölgyek közt volt táncoktató, pincérnő, tanár és légzésterapeuta, a férfiak közt pedig akadt egyetemista, szörf-fotós, rendőr és marketingasszisztens.

Forrás: --

Az első részben bemutatták a négy pár hétköznapi életét, meghitt otthonát. Melissa - csak lazán, pólóban - pózolt féltve őrzött babagyűjteménye előtt, a chicagói Anthony (aki három éve boldogítja Stephanie-t) megtanította vasalni kedvesét és élete értelmét, a vegasi párocska pedig autót vezetett, nagy vígan. Eztán már repülőtéri képek következtek, mindenki beleegyezett, hogy próbára tegye hűségét egy trópusi paradicsomban. A párok persze különváltak, a fiúk mehettek a tizennégy szingli szépség mellé, a négy főszereplő lány pedig másik szigetre repült, ahol már várta őket bő tucatnyi macsó, kidolgozott felsőtesttel és ellenállhatatlan, csábos mosollyal és fehérített fogakkal.

Forrás: ==

Párosban szép az élet

A randik során álomszép, vakítóan fehér jachton suhannak, máskor vígan pancsolnak a tengerben, néha pedig delfinekkel úszkálnak a szereplők. A romantikus, holdfényes vacsorák, félhomályban történő cinkos összekacsintással végződő pezsgőzések sem maradnak ki. A végére persze páran összezuhannak, depresszióba hullnak, mások meg derűsen, optimistán tekintenek előre. Mivel az amerikai szériát nem vetíti hazai tévécsatorna, annyit elárulunk, hogy a Fox legutóbbi show-jának végén a kezdeti négy párból csak egy maradt együtt, a többi csak alkalmi, gyenge formációnak bizonyult és szétesett, mint a második félidőben a bolgár válogatott a svédek ellen.

Pazar villák, menő sportkocsik, lágyan bólogató pálmák, türkiz tenger, selymes homokföveny, naplemente a mólón, széltől dagadó, hófehér vitorla, óriási, ovális medence, úszó bárral: nem éppen életszerű, természetes képek egy átlagos, hazai panellakó számára. Baywatchba illő, kisportolt férfiak, formás, csinos nők mászkálnak majd a képernyőn hetente egy estét, de talán éppen ez kell majd a népnek: tegye fel a kezét, aki szeretne olyan show-műsort nézni, mely mogorva, zsörtölődő nyugdíjasokat mutat, amint épp a tiszteletlen, rakoncátlan fiatalságot átkozzák, egy körúti villamoson zötyögve!

[origo]Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem