Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Gumikacsa és a konvoj: kamionosok találkozója
2004. július 2., péntek, 13:04|Utolsó módosítás: 2004. július 12., hétfő, 15:09

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Tizennegyedik alkalommal rendezik Szegeden az országos kamionos találkozót. Idén is sokan várják az országút vándorait a városban: már sokan érdeklődnek, hány kamion érkezik majd, merre vonul a konvoj. Start: július 16.


Forrás: [origo]
Ajánlat
Fotók: kamionos találkozó, 2003

A "Közép-európai trucker-király" cím először 2004-ben került meghirdetésre. Négy közép-európai rendezvény összeállásáról van szó, melyeknek  célja és küldetése hasonló: a szállítóknak és a kamionpilótáknak egy olyan hétvégét teremteni, amikor a családjukkal, barátaikkal töltenek pár gondtalan napot.

A rendezvények más-más európai országban kerülnek megrendezésre: Szlovákiában, Lengyelországban, Csehországban és Magyarországon. A hazai rendezvénynek külföldi vendégei is vannak: a találkozó cseh testvérvárosa, Vysoký Mýto polgármestere és a legnagyobb lengyel fuvarozói érdekképviselet, a ZMPD főtitkára és kincstárnoka is jelen lesz Szegeden.

A három napos találkozó programjában különböző vetélkedők is szerepelnek: a már hagyományosnak mondható konvoj-, tereppálya-, gyorsulási- és kamion-szépségverseny mellett idén az amatőrök is kipróbálhatják magukat: távirányítással másfél méter hosszú mini kamionokat vezethetnek.

A kezdőnap - július 16-a, péntek - legnagyobb eseménye minden bizonnyal a nyolcvan-száz kamionból álló konvoj felvonulása lesz. A konvoj útvonala a következő: kamionparkoló (E75 163.km) - Dorozsmai út - Rókusi krt. - Makkosházi krt. - Budapesti krt. - Kereszttöltés u. - Etelka sor - Felső Tiszapart - Hajós u. - Szilléri sgt. - Római krt. - Brüsszeli krt. - Berlini krt.- Kossuth L. sgt. - PLAZA parkoló (ünnepélyes megnyitó: 18.00).

A péntek este még egy különleges szakmai baleset-megelőzési bemutatót is tartogat: este kilenckor a Sziki parkolóban egy túlméretes, túlsúlyos szerelvény mutatja be, hogy hogyan találkozik az országúton egy nyerges szerelvénnyel, aki későn veszi észre, és vészfékeznie kell, miáltal negyvenöt fokos szögbe lendül a vontató... a túlsúlyos szerelvény egy kombájnt szállít.

Szombaton kerül majd sor a tereppálya-versenyre, kamion kiállításra, a kispályás foci-bajnokságra, különböző gyerekprogramokra és egyéb vetélkedőkre. A rendezvény területén vért is lehet majd adni. A versenyeket zenés és táncos műsorok egészítik ki, este a szlovák country együttes, a Belasi szolgáltatja a talpalávalót.

Az utolsó napon, július 18-án az évek óta legnagyobb érdeklődésre számot tartó gyorsulási versenyt nézhetik meg az érdeklődők a Felső-Tiszaparton. A vetélkedő délután kettőkor kezdődik, eredmény pedig ötkor hirdetnek.

A versenyeken részt vevők pontokat gyűjtenek, és a legjobb egy púchovi autós cégtől egy gumiabroncs-garnitúrát kap. Szegeden dől el, ki lesz az országút királya.

A közlekedési szakma iránt érdeklődők megcsodálhatják a legújabb járműveket, szakmai  bemutatókon megismerkedhetnek az újdonságokkal, a gumiabroncsokkal, de a GPS-rendszert is kipróbálhatják. Látvány és zenei élmény mellett a sörsátor egész nap üzemel.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem