Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Jó barátok, negyven év múlva
2004. július 2., péntek, 15:51|Utolsó módosítás: 2004. július 2., péntek, 16:02

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

236 epizód és tíz év után végéhez ért a Jóbarátok: a fiatalok eztán már nem laknak közös lakásokban, nem járnak le a Central Perk kávézóba. Május 6-án vetítették az Egyesült Államokban az utolsó - egyórás - részt. Mi lett volna, ha nem fejezik be idejében?


Az egyik legsikeresebb amerikai tévésorozat befejezése után sokakban maradt hiányérzet, némi űr - ők honvággyal és szeretettel gondolnak vissza a New York-i fiatalokra. A sorozat az NBC egyik slágere lett, a szereplőket pedig milliomossá tette. Jennifer Aniston (Rachel), Courtney Cox Arquette (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) és David Schwimmer (Ross) a sorozat végére igencsak meggazdagodtak, mivel egymillió dollárt vághattak zsebre epizódonként. A producerek számára olyan a szakítás, mint egy haláleset: "Ez számunkra olyan, mint elválni valakitől, akibe szerelmes vagy. Olyan, mint elveszíteni valakit" - kommentálta a finálét Marta Kauffman.

Forrás: MTI

A USA Today egyik publicistája - bár rajongója volt a szériának - nem bánja, hogy véget ért. Elképzelte, hogy milyen szánalmas lett volna, ha a legvégsőkig kihúzzák a szereplőkkel, eltűnődött azon, milyen jövő várna Rachelékre.

Az erősen kopaszodó Joey viszonylag szerencsés életet tudhat magáénak 2044-ben, ugyanis pár évvel korábban pillanatok alatt meggazdagodott, mivel feltalálta a Joey-féle kéz nélküli szendvicset, egy olyan táplálékot, mely kifejezetten kedvez a lusta embereknek - mivel nem kell tartani és mozgatni sem. Ő visszavonultan él a hollywoodi vén színészeknek fenntartott öregek otthonában, ellentétben Monicával és Chandlerrel, akik Floridában pihennek. Az ő házasságuk megmaradt, de ez főképp annak köszönhető, hogy a harcsabajszú, abszolút ősz Chandler gyakorlatilag teljesen süket, így nem hallja párja folyamatos morgolódását.

Geller professzor (Ross) tizenhárom házasságon van túl, ebből négyet Rachellel kötött. Őskori gyűjteménye miatt még a Rekordok könyvébe is bekerült, a díjátadó ceremónián ott hüppögött meghatottan kilenc gyermeke és kilenc volt felesége. Rachel Emma lányuk felnevelése óta ruhatervezéssel foglalkozik, az ősz vénasszonnyá lett Phoebe pedig Dublinba települt, és a masszázs-bizniszben érdekelt. Néha fellép saját dalival egy pubban, amúgy zenei karrierjének csúcspontját a 2030-ban megvalósított turné jelentette. Hát... talán jobb így, hogy idén vége lett.

Milyen lenne a Barátok közt és a Szomszédok negyven év múlva? Milyen lesz a Való Világ 25? Írja meg nekünk a nyar@origo.hu címre: a legjobbak közt sok tálca (24 x 0,5 liter) Borsodit osztunk ki!

[origo]Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem