Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Kamarás, Pindroch: reménytelen küzdelem
2004. július 2., péntek, 12:13|Utolsó módosítás: 2004. július 2., péntek, 12:55

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A Borsodi Beach vendégei Pindroch Csaba és Kamarás Iván voltak. Előbbit jól ismerhetjük a Kontroll, a Valami Amerika, Az ötödik szoba és a Magyar Vándor című filmekből, utóbbi pedig a Szent Iván napja, a Vademberek és az Európa Express című filmekben tűnt fel - többek közt.


Kamarás Iván 1995-ben szerzett diplomát, majd pályafutása a Budapesti Kamaraszínháznál indult. Két évre rá került át a Vígszínházhoz, de közben elnyerte a színikritikusok díját is. Emlékezetes alakításokat nyújtott az Othello címszerepében, a Sirály-ban és a Bánk bán-ban.

Forrás: TV2

Pindroch Csaba sok buktató után került a pályára. Volt szállodaportás, felettébb züllött életet élt, majd egy erős másnapon úgy döntött, hogy a pénzt inkább költi postai utalványra, mint alkoholra, és jelentkezett a Színművészeti Főiskolára. Friss diplomásként a Madách Színházhoz került, majd a Budapesti Kamarához, ahol megtörtént a "nagy kiugrás" A vágy villamosá-ban Mitch szerepében.

Forrás: TV2

A két jeles színész elvileg azért érkezett a Borsodi Beachre ezen a szélfútta, rideg reggelen, hogy információval teli, érdekességekkel megspékelt interjút adjon a Lazac műsorvezetőinek, ám a felettébb jókedvű, igen feldobott vendégek nem vették túl komolyra a figurát, ami persze nem is baj. A kissé szétesett riportot gyakori tréfákkal szakították meg, így egy idő után a műsorvezetők is feladták a kilátástalan küzdelmet - rájöttek, hogy hagyományos beszélgetésre ezúttal nem lesz mód.

"Gyakran kereszteztük egymás útját. Mikor egyikünk a Kamarában játszott, akkor a másik a Vígszínházban, aztán épp fordítva. Több darabban is szerepeltünk közösen" - közölte Kamarás Iván, majd társa büszkén felmutatta a filmes kitüntetést, amit a Kontroll című filmért kaptak az alkotók. "Ez Antal Nimród és a stáb érdeme!"- tette hozzá sietve.

A sport, a motor és a kempo is szóba került, itt van némi kontraszt a két jó barát közt: "Nyolc-kilenc éve próbál lecsábítani konditerembe. Én nem megyek, így is elmosom a száját!" - nevetgélt Pindroch Csaba.

Őt ősszel a Tévedések vígjátéká-ban láthatja majd a színházba járó közönség (Eszenyi Enikő rendezi), Kamarás viszont Az ember tragédiájá-ban tűnik majd fel nyár végétől. "Nem én választottam Lucifer szerepét, a rendező vélt alkalmasnak erre. Zalaegerszegen lesz a bemutató" - közölte némi komolyságot mímelve, majd siettek a medence mellé, megkóstolni a rotyogó pörköltet.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem