Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Csajozni a Palatinuson is lehet
2004. július 26., hétfő, 11:15|Utolsó módosítás: 2004. július 26., hétfő, 17:32

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Cikkíró kiskamaszként évekig bojkottálta a margitszigeti strandot és erre megvolt az alapos oka: egy derűsnek induló nyári napon gonosz idegenek ellopták cipőjét és minden holmiját egy bokor mellől (a haveroké megmaradt), így mezítláb és egy szál fürdőgatyában kellett átvillamosoznia és átszállnia Budapesten, az utazók nem csekély megrökönyödésére. A koszos talp és a szégyen a múlté - újabb expedíció szerveződött a fürdő alapos megvizsgálására.


1/4. oldal >>

Forrás: [origo]
Ajánlat
Beindult a főszezon a Római-strandon
Strandfoci: Balatonon pattog a labda
Képgaléria
Borsodi Beach - Római

Linktár
Uszodák, strandok linkjei
További linkek a linktárban

Sok év telt el a lopás óta, aztán a sebek begyógyultak és megvolt a kötelező éjszaki fürdés is: akkoriban igen sok suhanc mászott be éjjel a Palára, egy meghitt fürdőzés végett. Persze, azóta goromba, barátságtalan kutyák őrzik a terepet, így az éjjeli hancúrozás nemigen ajánlott - legfeljebb teljes lovagi páncélzatban vagy pár csomag virslivel a kézben.

Az idei expedíció nem hozott negatív élményeket, a gyerek kisvödrét és úszógumiját is visszaadta egy rendes, vietnami anyuka. A medencék száma 11, a parkosított terület pedig 75 298 négyzetméter. Az árak sem annyira borzasztóak: a hotdog 250, a dobozos Borsodi szintén, a hamburger 280, a csapolt korsója 300 forint. A tojásos-tejes lébe mártott kenyeret viszont 200-ért vesztegetik, ez talán indokolatlan - de erről ne is essék több szó, mert megjelenik a színen a hírhedt bundás kenyér maffia.

A strand egyik sarkában ingyenes szolgáltatásokat vehet igénybe a látogató. "Ezen a színpadon szoktak fellépni a sztárok. Nemrég volt itt Roy és Ádám, előtte meg Inflagranti és V-tech koncert volt. Délután játszanak. A medencében pedig aquafitness szokott lenni, tegnap épp Béres Alexandra mozgatta meg a népet" - válaszolja érdeklődésünkre az egyik intéző. Mögötte felfújt kosárpálya, 11-es rúgó matrac és baditerem terpeszkedik. Utóbbiban komor tekintetű legények serénykednek, két olasz srác kijön, nézi magát, gondterhelten társalog, majd visszaoson a súlyok közé - talán még nem ment le a délben lecsúsztatott spagetti. Modernizálódik a strand, ugyanis öt számítógép is van, a belépő kifizetése után ingyen lehet netezni.

Forrás: [origo]

A hullámmedence szimbolikus, jellegzetes helye a Palának, még a Hungária együttes is megénekelte az Aréna című nagylemezén ("Hancúrozzunk, míg leszáll az este / Kabinodra szájrúzsoddal kifestem / te vagy az első Budapesten / Ki csókolózhat a víz alatt velem"). A fürdőmester szerint igény szerint indítják a hullámot, de valójában óránként 10 perc jár. Reggel kilenctől este hatig lehet ringatózni a vízen, csukott szemmel is akár, a Tonga-szigetek egyik meghitt öblébe képzelve magunkat.

Forrás: [origo]

Szenzáció nincs, mondja a fiatal úszómester, miközben a nőket stíröli. "30-40 éve nem volt itt haláleset, de menteni sem nagyon kellett. Kellene ide egy igazi ugrómedence, mert - mivel itt a legmélyebb a víz - mindenki itt próbálkozik a fejesekkel. Ez tilos, mert mások fejére lehet esni. Amúgy csak csuklótörés volt itt a napokban, de az is a focinál, nem a vízben. Csajozni is lehet. Simán!" - meséli az ifjonc, majd elárulja, hogy hatan vannak kollegák, kettesével beosztva. A vízben kétszázan várják már a gongot, egyre fogy a türelem.


1/4 következő oldal >>

1. Csajozni a Palatinuson is lehet

2. Tolvaj, lengőteke, csocsó

3. A Pala története

4. Képek a strandrólKüldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem