Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Aggok rendhagyó szépségversenye
2004. július 26., hétfő, 17:10|Utolsó módosítás: 2004. július 26., hétfő, 17:51

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Olyannyira nem csak a húszéveseké a világ, hogy mostantól az idősebbeknek is rendeznek szépségversenyt Kínában. A szervezők nemcsak azt akarják bebizonyítani, hogy minden életkornak megvan a saját  szépsége, hanem fel akarják hívni a figyelmet az egészségesebb életmódra is.A legidősebbek

-A ma élő legidősebb ember, Fred Hale, 1890. december 1-jén született, amikor Arthur Conan Doyle épphogy elkezdte írni a Sherlock Holmes sztorikat. 104 éves korában még mindig könnyedén megújíthatta jogosítványát, és 108 éves koráig vezethette kedvenc autóját.

-A legidősebb nő egy hónapja töltötte be 114. életévét. A holland Hendrikje Van Andel-Schipper 1890-ben született június 29-én. Ő a legidősebb asszony a Földön, mióta Ramona Trinidad Iglesias Jordan (Puerto Rico) meghalt, aki 114 évet és 272 napot élt.

Minden életkornak megvan a maga szépsége - lehetne a mottója annak a szépségversenynek, amelyet Kínában hirdettek meg a napokban az időskorú lakosok számára. A megmérettetésre minden 55. életévét betöltött kínai állampolgár jelentkezhet, eredményhirdetésre október 26-án kerül sor.

A verseny megrendezését elsősorban az ösztönözte, hogy az ázsiai országban is egyre égetőbb gonddá válik a társadalom elöregedése, hiszen Kína összlakosságának több mint egytizede -134 millió ember - elmúlt már 60 éves.

Ha a verseny nem is hozza lázba az idősebb korosztály minden tagját, mondván, felettük már eljárt az idő, de bizonyára lesz jó pár lelkében még igencsak ifjonc, vállalkozó kedvű versenyző a dobogón.

A szervezők szerint egy ilyen verseny nemcsak az idősebb nemzedék iránti tiszteletre neveli a fiatalabbakat, hanem jó hatással lehet az időskorúak életminőségére is, hiszen aktívabb, egészségesebb életmódra készteti őket, ha a hosszú élet biztos receptjével nem is szolgálhatnak a résztvevőknek.

De mi lehet vajon a hosszú élet titka? Idősebb Fred Hale, a ma élő legidősebb ember a mézre esküszik. Nem telik el nap anélkül, hogy ne kanalazzon be egy kis mézet, no meg ne kortyolgasson utána a whiskyből. Nem tudni, hogy melyik elixírgyanús eszencia a befutó (valószínűleg a kettő együtt), de egy biztos: van benne valami, hiszen a 113 éves Fred születésnapi tortáját még mindig egyedül vágta fel.

Az ázsiai országban azt tervezik, hogy évente kétszer is megrendezik a szépségversenyt mondván, nem csak a húszéveseké a világ!


 

[origo]Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem