Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Világsztárok hitvány kunyhói
2004. augusztus 3., kedd, 15:50|Utolsó módosítás: 2004. augusztus 3., kedd, 16:33

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Nagy neveknek nagy ház jár: utánajártunk, miféle szánalmas viskóban, sötét, pókhálós fáskamrában húzzák meg magukat a híres hollywoodi színészek, zenészek. Bár egyre több amerikai médiasztár vásárol magának ingatlant Angliában, azért Kalifornia még mindig vonzó. Robbie Williams viszont inkább egy szellemek lakta kastélyt vett, Mick Jagger pedig megirigyelte Tom Cruise és George Lucas űrbéli birtokát, és maga is vásárolt egy telket a Holdon. Ő 30 dollárt költött rá, 50 Cent viszont 4,1 millióért vette meg Tyson piciny víkendházát.


1/2. oldal >>

Forrás: red dot
Képgaléria

Pazar villák, kókadt vityillókHírességek szerény kunyhói


Goldie Hawn és Kurt Russell a kaliforniai Brentwood erdős részén megbúvó kicsiny, alig 15-20 szobás kúriában éldegélnek. Persze teniszpálya is van, a medence pedig a nagy kert másik végében terpeszkedik. Jennifer Lopez egyik háza Beverly Hillsen található, a gyep kifogástalan, szökőkút köszönti a hívott, őrjöngő kutya és morcos őr a hívatlan látogatót. Helen Hunt brentwoodi otthona már házak fojtogató gyűrűjében található, itt kevésbé intim a pihenés, pláne, ha rendszeresen leparkol a villa előtt egy kíváncsi, fotókészülékkel, videofelvevővel hadonászó, idegen nyelven karattyoló turistákkal megpakolt busz. Mára Hollywoodban több idegenforgalmi cég él meg abból, hogy a sztárokra vadászó külföldi és belföldi turistáknak mutogatja a hírességek otthonait.

Helen Fielding Hollywood Hillsen lévő otthona sem túl hivalkodó, ilyenből több tucatnyi is található Budapesten. Matt Goss és Daisy Fuentes otthona nélkülözi a kifinomult ízlést, kopár föld veszi körbe, ráadásul - oh, szégyen! - kerti medence és teniszpálya nem tapad mellé. Annál impozánsabb Jim Carrey brentwoodi villája, mesterséges tóval, medencékkel - és a kis, sárga labdákat persze itt is lehet püfölni. A sport után át lehet ballagni Cindy Crawford szerény hajlékához - az is ott található a közelben - egy pohár limonádéra.

Forrás: red dot

Cameron Díaz hollywoodi villája felülről úgy néz ki, mint egy birodalmi csillagromboló darabja: az ovális alakú medencében úszkálókat kissé zavarhatja, hogy a művésznő ingatlanja kissé zajos, mivel sarki telekre épült, két út találkozásánál. Sandra Bullock háza is ott van a közelben, az övét is körbenőtte a dús vegetáció, ám az ő medencéje nyolcast formáz, ami szignifikáns különbség.

Malibu Beach: itt Courteney Cox és David Arquette vásárolt meg egy modern formájú villát. Sheryl Crow kicsiny víkendháza is Los Angeles mellett található, hosszúkás, téglalap formájú medencével, hat napággyal. A közelben bújik meg Drew Barrymore háza, kis toronnyal, a kötelező medencével, de ennél sokkal látványosabb az ósdi kúriára emlékeztető, borostyánnal benőtt falú építmény, melyben Nicolas Cage lakik: az excentrikus színész komoly autógyűjteménnyel bír, így palotájának igen nagy részét garázs foglalja el. Jennifer Lopez angol pázsittal és zöld teniszpályával körbevett villája sem kicsiny, itt szemrebbenés nélkül le lehetne bonyolítani egy 20-22 csapatos teremfoci-bajnokságot.

Forrás: red dot

Az Olsen ikrek háza a kaliforniai Burbankban sárgás színben tündököl, esztétikus és visszafogott, alig egymillió dollárt ér, ennél többet kérhetne Sylvester Stallone a Beverly Parkban található, kétszintes, ligettel és medencével határolt ingatlanjáért. Bár egyre több híresség hagyja ott a környéket, azért a villák értéke nemigen csökken.

Az exodusban olyan nevek vettek részt, mint Tom Cruise, Madonna, Gwyneth Paltrow, Kevin Spacey vagy éppen Britney Spears, aki tavaly ősszel Angliában vásárolt magának egy villát. "Londonban úgy érzem, mintha senki sem ismerne fel, el tudok vegyülni az emberek között. Nagyon szeretem azt is, ahogy megőrzik a hagyományaikat, például hogy a tejesember még mindig a házhoz viszi az üvegeket. Mindent olyan egyszerűen csinálnak" - mondta Britney egy tévéműsorban. A legtöbb neves színész, zenész persze nem adja el kaliforniai rezidenciáját - pusztán kevesebb időt tölt el ott. Persze nem csak mennek, jönnek is a hírességek: bő egy éve Natalie Imbruglia 1,4 millió fontért vásárolt egy öt hálószobás házat Los Angeles hollywoodi negyedében.

Courteney Cox Arquette lakberendező szeretett volna lenni korábban, így ennek megfelelően szeret bíbelődni a házzal, csinosítgatja környezetét, néha meg lebont egy-két falat, egy forgatás és egy szülés közt. A korábban kétmillió dollárért vett hollywoodi, romos ház pár évvel később már hetet ért, ekkor kezdett el szemezgetni a Jóbarátok sztárja egy másik lerobbant épülettel: már túl kényelmes volt a korábbi lak, már nem kellett rajta többet dolgozni, kellett az új nyersanyag.

A Cote d'Azur is kedvelt hely a paparazzók számára, mivel sok neves előadónak, médiaszemélyiségnek van itt háza. Mick Jagger is beruházott a környéken, de Michael Jackson, Linda Evangelista topmodell, Elton John és George Michael is rendelkezik egy-egy diszkrét, visszafogott villával a parton, valahol St. Tropez környékén. A Wham! egykori szépfiúja, George Michael kéglije 2 millió fontba került.


1/2 következő oldal >>

1. Világsztárok hitvány kunyhói

2. Robbie szellemkastélya, Jagger a Holdon járKüldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem