Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Boney M és virágos utcabál lesz Debrecenben
2004. augusztus 9., hétfő, 14:51|Utolsó módosítás: 2004. augusztus 9., hétfő, 15:06

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

Az államalapítás ünnepe harmincötödször fonódik egybe a város leglátványosabb és talán leghíresebb rendezvényével, a Virágkarnevállal. Az ezer színben pompázó kocsik felvonulása azonban csak a fénypontja az augusztusi programsorozatnak.


Forrás: MTI

Az államalapító Szent István király és az új kenyér tiszteletére hosszú évek óta megrendezett Virágkarnevál joggal szerzett magának nemzetközi hírnevet. Korábbra, az 1910-es évekre nyúlnak vissza a hagyomány gyökerei, amikor is a város főutcáján látványos virágkorzó vonzotta a látogatókat. Ma már messzire kell menni, ha hasonló látványosságra vágyunk, mivel Kelet-Közép-Európában ez az egyetlen, hasonló karakterű rendezvény, melynek különlegessége, hogy a felvonuláson részt vevő virágkocsik csak élő - egyenként mintegy 150-180 ezer - virágból, illetve csak természetes kiegészítő anyagokból készülhetnek.

Az előző évekhez hasonlóan idén is lesz a jellegzetességet őrző reggeli futás és gerundiumos verseny, csakúgy, mint folklórcsoportok bemutatója. Mióta a Kossuth tér és a Piac utca egy része sétálóövezetté alakult, itt nyílik lehetőség nívós kulturális rendezvények lebonyolítására, amely az ötnapos programsorozat fő helyszíne lesz most is.

Forrás: [origo]

A karneváli menet a megszokott útvonalon, a várost átszelve jut el a Nagyerdei stadionba, a gála helyszínére, ahol az ismert sztárvendégekből álló zsűri értékeli a kompozíciókat. Az elmúlt évek során számos országból jöttek művészeti együttesek Magyarországra - ezért az eseményért.

Idén érkeznek tánccsoportok többek között Szenegálból, Portugáliából és Izraelből is. A minden évben nagy tömegeket - köztük sok külföldit - vonzó látványosság azonban csak a záróakkordja a karneváli programsorozatnak, mely már augusztus 15-én kezdetét veszi Debrecenben.

Karnevál öt napig - sztárokkal, koncertekkel

Forrás: MTI

A Debreceni Népi Együttes és a Szeredás Együttes közreműködésével már augusztus 15-én, vasárnap megkezdődnek a 35. Virágkarnevál programjai, a Debrecenben alakult, magyar népzenei forrásokból táplálkozó Lux együttes koncertjével. Hétfőtől csütörtökig a Nagytemplom mögött található Bocskai Emlékparkot a fiatalok vehetik birtokukba. Délelőttönként ugyanis színes gyermekprogramok, kézműves foglalkozások és aszfaltrajzversenyek várják ezt a korosztályt.

Az esti, Kossuth téri koncerteket délutánonként szórakoztató programok előzik meg a sétáló övezetben. A hétfő este fénypontja a Bohém Ragtime Band lesz. Az 1985-ben alakult csapat több zenei stílusban is otthonosan mozog, így a ragtime-tól a dixilanden át a swingig terjed a repertoárjuk. Kedden kilenc órától lép színpadra a romantikus zenét kedvelők legnagyobb örömére St. Martin. A szaxofon mesteri megszólaltatója a Four Fathers énekegyüttes közreműködésével ad - minden bizonnyal - emlékezetes koncertet.

Forrás: MTI

A Kossuth téren szerda este a táncé lesz a főszerep, hiszen a világhírű ExperiDance tánckara mutatja be legjobb koreográfiáinak válogatását Román Sándor vezetésével. Augusztus 19-én a színes programok közül kiemelkedik az a számos érdekességet tartogató műsor, mellyel Debrecen testvérvárosa, Paderborn köszönti az itt lakókat.

Este hét órától az egyik magyar rocklegenda, Demjén Rózsi koncertezik, majd őt a mintegy 30 éve alakult, bár azóta sok változáson átment sztárcsapat, a Boney-M követi.

Nemzeti ünnepünk napja hagyományos futóversennyel kezdődik, majd egészen hat óráig a karneváli menet körül forognak az események. Közben a sétáló övezetben folyik majd a gerundiumosok megmérettetése, de lesz számos folklór program és virágkötészeti show is. A virágkocsik este ismét bejárják szokásos útvonalukat, melyet tűzijáték és utcabál követ a Hangfogó együttes részvételével. A programokat számos - főként a virágokhoz kapcsolódó - kiállítás is színesíti, de lesznek komolyzenei koncertek és kézműves vásár is.

[origo]Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem