Budapest tengerpartja
Római és Palatinus. Sok strandos fotó!

Képes beszámoló a Római-strandról
Megnéztük, mi a helyzet a Rómain. 21 kiváló fotó: nők, pasik, nyár!

Csajozni a Palatinuson is lehet
Medencék, fagyi, lángos és a hullám. Megnéztük, mi a pálya.

Borsodi Beach: Szeged, Pécs
A pécsi Hullámfürdő és a szegedi strand. Sok kép: így pancsolnak mások!

2004 nyara - képekben
Motoros képek, bikinis fotók, koncertek, napernyők és focizó lányok.

Geszti Péter ötödik arca

Nyár a Haumann családnál

Varga Zsuzsa nem pihen a nyáron

Görög Zita: elég volt a kalandokból

Kamarás, Pindroch: reménytelen!

Alföldi Róbert hosszú nyara

Pataki Ági bálnát nevelget

Ganxsta és egy megasztár

Soma uralja a Vénuszt

Baby Gabi egyiptomi álma

Meglopták a szépségkirálynőt

A Princess még nem vállal aktfotózást

Nyúl Zsuzsa: estélyi helyett farmer

Szulák Andrea mélyebb lesz

Brunner Márta szenvedélye

A Beach korábbi vendégei
Michelle Wild, Csisztu Zsuzsa, Terry Black, Dolák-Saly, Darth Vader - és a többiek.Sziget 2003: képek, cikkek

Kamionosok találkozója, 2004

Harley-fesztivál: motorok, fotók

Vekeri-Fesztivál: 20 pazar kép

Wanted Fesztivál

Hegyalja Fesztivál

Sci-fi a szabadban

Virágos utcabál Debrecenben

Szegedi Ifjúsági Napok

Sziget 2004
Egyhetes őrület, erről persze az [origo] is beszámolt. Képgalériák, interjúk, kis színesek. Nézd meg, hogy mulatott a nőd/pasid, míg te dolgoztál! Olvasd el, ittasság miatt mit nem láttál elég tisztán - vagy mit hagytál ki...Béna dalszövegek

Filmes kvíz

Pesti szórakozóhelyek

Okos és gagyi reklámok

Fapados repülők

Kedvenc filmem


Sziget: a go-go lányok különös világa
2004. augusztus 10., kedd, 12:41|Utolsó módosítás: 2004. augusztus 10., kedd, 16:19

A cikk betűmérete:kisebbnagyobb

A modellező szakkör immár már nem arról szól, hogy műanyag hajókat, világháborús repülőgépeket ragasztgat az ember - persze bombázók itt is vannak. Benéztünk a Szigeten lévő Trend sátor mögötti furcsa, elvarázsolt világba. Itt a nők egy része férfias, a férfiak ugyanakkor picit nőiesek, tarka ruhák, bizarr szoknyák, utópisztikus kabátkák, furfangos sálak és tarka ingek libbennek. Ez a divat sajátos, zárt világa, tele stylistokkal, sminkesekkel, modellekkel, fodrászokkal - ahol kölni illata keveredik a hajspray szagával.


Forrás: EPA
Lányok egy német fesztiválon
Képgaléria
A hatodik nap

2004.08.08 - koncertek

Az ötödik este


"A lényeg igazából a napi nyolc-tíz divatbemutató, a trend felvillantása. A bemutatók közben öltöznek át a modellek, új smink, új fizura készül az egyes ruhákhoz. Akkor szoktunk iszapbirkózást tartani, vagy akkor szervezünk riszálást, go-gót. Tóth Mari a projektvezető, ő tudna többet mondani" - szabadkozik Rácz Eszter asszisztens-szervező.

Azt még elárulja, hogy minden nap van go-go tánc és "shake your ass", azaz női fenékriszálós verseny. "Minden nap megpróbáljuk, de ma valahogy passzívak az emberek. Rúd nem kell a táncosnőknek, nem igényelték. Négy fix, állandó go-go lánnyal dolgozunk, de tegnap például tízen voltunk fenn a színpadon, magam is fenn riszáltam. Olyan is akad, hogy a nézők kedvet kapnak, és felugranak a színpadra" - meséli.

A beszélgetés pillanatában két bágyadt, nem túl sovány, ám szemtelenül fiatal lány illegeti magát a színpadon, nincs rúd, alaposan fel vannak öltözve, a délutáni napsütésben nincs semmiféle erotikus kisugárzása az akciónak: a nézőtérről is tompa közönnyel néz vissza háromtucatnyi álmos, fáradt szigetlakó. Techno megy (régi rockernek minden modern prüntyögés techno), de hiányzik a tűz, a báj, a szexis kis izé.

"Idén nem volt semmiféle extrém eset. A modellek közül harminc lány állandó, a fiúkból kevesebb kell, őket egy-egy alkalomra hívjuk. Van külön haj-show, különféle performance, fiatal divattervezőknek ez kiváló lehetőség arra, hogy bemutassák a kollekciót" - informál minket Eszter, de kezdődik az Európa Kiadó, cikkíró barátai türelmetlenül toporognak a kerítés túloldalán, így menni kell, nincs mese, nem lehet tovább lesni a szempillaspirállal bajlódó, hajszárítóval hadonászó, kissé lámpalázas modelleket.

Forrás: EPA

Még a Való Világ 1 szereplőjével, majd a BeleValóVilág éjszakai műsorvezetőjével, Györgyusszal is összefutunk a színpad mögött, lelkesen meséli, hogy ő a konferanszié. Közben a színpadon még ugyanaz a két tini vonaglik (nekik a divat mondja meg, hogy kik), pár harmad- vagy negyednapos poszthippi meg sóhajtva feláll, és elballag sörért. Éjjel, kissé kábult állapotban, bezsongva, megmámorosodva bizonyára jó ez a hely, de most kissé álmos, erőtlen a show: nem is nappali fénybe való.

Kalmár Csaba

Várjuk Szigetes fotóidat, a legjobbakat tálcányi Borsodi sörrel jutalmazzuk! nyar@origo.hu

[origo]Küldje tovább ismerősének!

  Írjon nekünk!  Médiaajánlat  Impresszum  

Az [origo] kiadója a T-Online Magyarország Rt. © Minden jog fenntartva Adatvédelem