[origo] címlaphírcentrum197.hu[freemail]videaiWiW

[origo]

Iratkozzon fel RSS-csatornáinkra

Hírlevél

hirdetés

Játssz és nyerj 15 zeneszámot a Zeneáruházból két héten át naponta!

2007.03.29., 12:20|Utolsó módosítás:2007. 04. 04., 13:37|

Ismered az [origo]-t? Most tesztelheted, milyen navigátor vagy, ha a leglátogatottabb portál hullámain kell szörfölnöd. Nyomozz a hiányzó szavak után, küldd el a helyes megfejtést, és ha Fortuna neked kedvezett, akár már másnap 15 zeneszám boldog tulajdonosa lehetsz! A nyereményt a Zeneáruház hatalmas kínálatából percek alatt elköltheted. Játssz az [origo]-val naponta, így akár több albumnyi zenét is nyerhetsz!

A játék menete

  • 2007. április 2. és 15. között az [origo] nyitólapján minden nap megjelenik egy hír, melynek szövegéből két szó hiányzik.
  • A hiányzó szavakat az [origo] felületén rejtettük el és az a játék célja, hogy megtaláld őket.
  • Ha megtaláltad a megoldást, kattints az "Elküldöm a választ" gombra, majd írd be a hiányzó szavakat és küldd el a választ.

A nyertesek kiválasztásának és értesítésének módja

  • Egy-egy hír és a hozzátartozó hiányzó szavak minden nap 0.00 - 23.59-ig között lesznek megtalálhatóak az [origo] oldalain, ezen idő alatt kell a helyes megfejtést beküldened. Egy adott napon csak az aktuális játék megoldásának visszaküldését fogadjuk el.
  • Egy adott nap nyerteseinek sorsolása, a játék napot követő első munkanapon történik. A nyerteseket az általuk megadott e-mail címre küldött levélben értesítjük, és ebben az üzenetben kapják meg nyereményüket is.

Nyeremények

A helyes választ beküldők közül minden nap 10 megfejtőt sorsolunk ki. A nyeremény egyénenként 15 db zeneszám letöltésére alkalmas zenekupon-csomag, akár 5100 Ft értékben, mely a T-Online Zeneáruházban váltható be 2007. október 31-ig.

[origo]

RSSHírlevélÍrjon nekünk!OldaltérképArchívumMédiaajánlatImpresszum
Új – Adatvédelem[origo]OK.huiWiW[freemail]G-PortalVideaKlikkbank Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

IDŐJÁRÁS

Záporok, zivatarok várhatók min: 7, 12 °C max: 17, 21 °C Záporok, zivatarok várhatók

PARTNEREK

Forrás: [origo]
hirdetés