Nyerj egy halom Oscar-díjas filmet!

Vágólapra másolva!
Kövesd velünk az Oscar-hajrát és játssz: ha helyesen válaszolsz négy kérdésre, és az idei Oscar-díjas filmet is sikerül megtippelned, tiéd lehet a Fórum Home Entertainment filmklasszikusokból álló, 14 darabos DVD-csomagja.
Vágólapra másolva!

Teszteld velünk Oscar-jártasságodat: válaszolj az alábbi öt kérdésre, melyek egyikéhez szerencsére is szükséged lesz, ugyanis meg kell tippelned, hogy melyik jelölt nyeri idén a legjobb film Oscar-díját. Ha helyesen válaszolsz az első négy kérdésre és még a nyertes filmet is eltalálod, részt veszel játékunkban, amelyben két szerencsés nyertest sorsolunk ki, akik megnyerik a Fórum Home Entertainment DVD-ajándékát.

Érdemes játszani, mert a csomag a következő Oscar-díjas filmeket tartalmazza: A Gyűrűk Ura - A gyűrű szövetsége (Bővített, extra változat - 4 DVD), A Gyűrűk Ura - A két torony (Bővített, extra változat - 4 DVD), A Gyűrűk Ura - A király visszatér (Bővített, extra változat - 4 DVD), A király összes embere, Arábiai Lawrence (2 DVD), Az igazak (Extra változat -2 DVD), Ben Hur (négylemezes, szinkronizált változat), Bogart-gyűjtemény (6 DVD), Casablanca (szinkronizált változat), Elfújta a szél (négylemezes, szinkronizált változat), Híd a Kwai folyón (2 DVD), Kramer kontra Kramer, Most és mindörökké, Nincs bocsánat (Extra változat - 2 DVD).

Forrás: [origo]
Cate Blanchett és Elijah Wood A Gyűrűk Ura című filmben


Ha szeretnéd megnyerni a DVD-csomagot, nem kell mást tenned, mint megválaszolni az alábbi öt kérdést, s a válaszokat a lakcímeddel együtt elküldeni a [email protected] címre. A levél tárgya "Oscar-játék" legyen, egy olvasó csak egy választ küldhet be.

1. Hány Oscar-díjat nyert a Ben Hur című alkotás?

2. Melyik évben mutatták be a Híd a Kwai folyón című angol-amerikai filmdrámát?

3. Hol forgatták A Gyűrűk Ura-trilógiát?

4. Ki a két főszereplője a Kramer kontra Kramer című filmnek?

5. Az öt jelöltből melyiket fogja idén az Amerikai Filmakadémia a legjobb film Oscar-díjával kitüntetni?

Juno
Michael Clayton
Nem vénnek való vidék
Vágy és vezeklés
Vérző olaj

Február 25-én, az Oscar-díjkiosztó éjjelén kiderül, hogy kik küldték be a helyes válaszokat. A helyes megfejtést beküldők közül 2 játékost sorsolunk ki, akik megnyerik a Fórum Home Entertainment 14 darabos DVD-csomagját.

A játék egyfordulós, ideje: 2007. január 31. - február 22. A sorsolásra 2007. február 25-én kerül sor. A játékban az [origo] Zrt. munkatársai nem vehetnek részt, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

Amennyiben kérdés merült volna fel benned a játékkal kapcsolatban, azt itt felteheted.