[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] filmklub> !ALROVAT_NEVE

[origo] randi
- új!

T-Home TV
DVD-vásárlás
Videa
Kvízpart
Iratkozzon fel RSS-csatornáinkra

Hírlevél

Borítékolhatók a színészi Oscar-díjak2007. január 29., hétfő, 16:00
eszközök:

Ha az Arany Glóbuszt az Oscar előszobájának tartjuk, akkor a színészkamara (Screen Actors' Guild) elismerése már a küszöböt jelenti. Az Akadémia szavazóbázisának legnagyobb hányadát pont a színészek teszik ki, így nem véletlen, hogy évről évre az ő céhük jelenti a legbiztosabb előrejelzést, hogy kit üdvözölhetünk majd az Oscar-pódiumon. Nem mintha eddig egy percig is kérdéses lett volna Helen Mirren (A királynő) és Forest Whitaker (Last King of Scotland) éllovas-pozíciója, de a tegnapi díjkiosztón végleg óriási előnyt szerezve fordultak a célegyenesbe. A Dreamgirls stábja még alig ocsúdhatott fel a fő Oscar-kategóriákban elszenvedett mellőzés sokkjától, a színészek gyorsan kiengesztelték őket a két mellékszereplői díjjal, így az újonc Jennifer Hudson és a nagy visszatérő Eddie Murphy is készíthetik a sokadik köszönőbeszédüket.

Forrás: UIP Dunafilm
Dreamgirls | Eddie Murphy, Beyoncé Knowles, Jennifer Hudson és Anika Noni RoseTavaly a színészkamara díjai egyedül a férfi mellékszereplői kategóriában kreáltak némi izgalmat amikor George Clooney helyett Paul Giamattit (A remény bajnoka) tüntették ki, de az Akadémia tagjai a többi kategóriát is figyelembe véve nem akarták elszalasztani Clooney díjazását, tekintve, hogy a Good Night and Good Luck. rendezőjeként is jelölt volt. Idén Peter O'Toole (Venus) jelenthet hasonló kötelező kört a főszereplőknél, hiszen a 74 éves legenda nyolcadik alkalommal távozna üres kézzel, ha bejön a Whitaker-győzelmét jelentő papírforma.

Forrás: InterCom
A család kicsi kincse | Toni Collette, Abigail Breslin, Alan Arkin, Paul Dano, Steve Carell és Greg KinnearTovábbra is a "Legjobb film" Oscarja ígérkezik a legizgalmasabbnak, főleg, hogy a Screen Actors' Guild A család kicsi kincsé-nek ítélte a legjobb színészi összjáték díját, ami idáig merész tippnek számított az Oscarra a Bábel-lel vagy A téglá-val szemben, ám pont egy éve még azt se hitte volna senki, hogy az Ütközések (szintén színészkamara-fődíjas) legyőzheti a Brokeback Mountain-t.

[origo]

eszközök:
betöltés folyamatban ...
RSSHírlevélÍrjon nekünk!ArchívumMédiaajánlatImpresszum
Adatkezelési Szabályzat[origo]OK.huiWiW[freemail]G-PortalVidea Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »