[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] filmklub> !ALROVAT_NEVE

[origo] randi
- új!

T-Home TV
DVD-vásárlás
Videa
Kvízpart
Iratkozzon fel RSS-csatornáinkra

Hírlevél

[origo] filmklub2007. január 29., hétfő, 17:25
eszközök:

29
JAN
Mesterházy Lili | Létrehozás dátuma: 2007. 01. 29., 17:25

Nincs egy hete, hogy Los Angelesben bejelentették az idei Oscar-jelölteket. Különleges ez az év, mert idén magyar filmest is jelölt az Amerikai Filmakadémia: M. Tóth Géza Maestro című négy és fél perces animációja indul a rövid animációs kategóriában. Óriási nevek mellett versenyez az Oscarért: a Pixar, a Disney vagy a Jégkorszakot jegyző Blue Sky is a jelöltek között van. Az [origo] telefonon érte el a magyar rajzfilmest, mert kicsit jobban meg akarta ismerni. Interjú.

Folytatás

16
NOV
Bujdosó Bori | Létrehozás dátuma: 2006. 11. 16., 16:35

Az Amerikai Egyesült Államok egykori alelnöke, Al Gore fiatalkora óta foglalkozik a klímaváltozás témájával. Mióta visszavonult az aktív politikai életből, ismét a saját maga által legfontosabbnak tartott tevékenységének szenteli ideje nagy részét: világszerte előadásokat tart a globális felmelegedés közelgő tragikus hatásairól és arról, hogy mit kéne tennünk, hogy ezeket elkerüljük. Davis Guggenheim rendező Kellemetlen igazság címmel dokumentumfilmet készített az előadás-sorozatról, amely nemcsak a klímaváltozás következményeivel ismerteti meg a nézőt, hanem azt is felfedi, hogy Gore hogyan került kapcsolatba a témával és milyen személyes motivációk állnak - egyelőre sajnos szélmalomharcnak tűnő - tevékenysége hátterében. Az alábbi Al Gore-interjú májusban, a film világpremierjét követően készült Cannes-ban.

Folytatás

11
NOV
Bujdosó Bori | Létrehozás dátuma: 2006. 11. 11., 16:49

A jövőre hetvenedik születésnapját ünneplő Jack Nicholson hosszú pályája során nem egyszer formált meg kemény, sőt, őrült alakokat. Az utóbbi pár évben inkább komédiákban láthattuk, de most Martin Scorsese új maffiafilmjében, A téglában ismét veszélyes, minden pillanatban robbanásra kész figurát alakít. A színészlegenda a forgatás során készült interjúban mesél szerepéről.

Folytatás


eszközök:
betöltés folyamatban ...
RSSHírlevélÍrjon nekünk!ArchívumMédiaajánlatImpresszum
Adatkezelési Szabályzat[origo]OK.huiWiW[freemail]G-PortalVidea Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »