[origo] címlap24 órakomment.huvidea[freemail]iWiW

[origo] filmklub> !ALROVAT_NEVE

[origo] randi
- új!

T-Home TV
DVD-vásárlás
Videa
Kvízpart
Iratkozzon fel RSS-csatornáinkra

Hírlevél

[origo] filmklub2007. február 23., péntek, 18:23
eszközök:

23
FEB
Dr. Igó | Létrehozás dátuma: 2007. 02. 23., 18:23

A mások élete című film jól felépített történelmi magyarázat, hogy ne felejtsük el a 80-as évek puha diktatúrájának embertelenségét. A film végén nem lehet elvonatkoztatni Magyarországtól, muszáj azzal szembesülnünk, hogy itthon nincs igazság.

Folytatás

22
FEB
Bujdosó Bori | Létrehozás dátuma: 2007. 02. 22., 23:27

A család kicsi kincse lényegében az új Kerülőutak. Felszínesen szórakoztató, nem fekszi meg a gyomrot, és bár néha úgy tesz, mintha tényleg az életről szólna, véletlenül sincs köze a valósághoz.

Folytatás

21
FEB
Mesterházy Lili | Létrehozás dátuma: 2007. 02. 21., 10:04

Újabb amerikai kertváros-film, vágyakkal, perverziókkal, keserves döntésekkel. A finom képek és az erős színészek se mentik meg az Apró titkokat; a film tétován könnyű, és maga is fél a keserves döntésektől.

Folytatás

9
FEB
Gyárfás Dóra | Létrehozás dátuma: 2007. 02. 09., 18:01

A filmmusical nálunk rétegműfaj, mint ahogy a színpadi is. Kevesen viselik jól, ha valaki érzelmi telítettségében dalra fakad, és még a lába is megered a nagy búslakodásban vagy örömben. Pedig a musicalnek nem műfaji követelménye a felszínes, negédes karaketrábrázolás, sem a klisészerű történet, és a bárgyú befejezés. A Dreamgirls hál' Istennek élő cáfolata minden előítéletnek.

Folytatás

8
FEB
Dr. Igó | Létrehozás dátuma: 2007. 02. 08., 01:00

A Bábel című film látványos és romantikus dráma formájában magyarázza el a nézőknek, hogy itt lenne az ideje a türelmes párbeszédnek ember és ember között. Az idealista bájból és a látványos képekből összerakott film inkább oktat, mintsem megrendít, bár lenne ok a könnyezésre. Izgalmas, de mesterkélt film.

Folytatás

1
FEB
Mesterházy Lili | Létrehozás dátuma: 2007. 02. 01., 09:49

Kislány, ne akarj gyémántgyűrűt, vér tapad hozzá. Nézd, ez itt Afrika, a titokzatos, a megfejthetetlen, a kókuszdió. A Véres gyémánt zavaros, skizoid film, magát is kiröhögi. De legalább DiCaprio jó.

Folytatás

19
JAN
Mesterházy Lili | Létrehozás dátuma: 2007. 01. 19., 17:05

Hol van a határ az uralkodó és az uralkodó hálóinge között? Mitől mozog egy maszk? És ki ül ma a britek trónján, ha nem Helen Mirren? Különlegesen finom, okos film A királynő, napokra beeszi magát a fejünkbe. Kritika.

Folytatás

8
JAN
Dr. Igó | Létrehozás dátuma: 2007. 01. 08., 17:36

A tökéletes trükk jó kis átverős krimi. Izgalmasak a fordulatok, meghökkentő figurák és egy teljesen őrült világ épülnek fel logikus rendben. Ez kell a szórakoztatáshoz.

Folytatás

28
DEC
Mesterházy Lili | Létrehozás dátuma: 2006. 12. 28., 17:39

Az új Gibson-film fura hibrid: hollywoodira polírozott hosszúra nyúlt horror. A helyszín és a téma véletlenszerű választásnak tűnik, mert a majákról nem tudunk meg belőle sokat. Azt viszont örökre megtanuljuk, ahogy az embernek célszerű a hasát felvágni, ha ki akarjuk tépni a szívét.

Folytatás

19
NOV
Dr. Igó | Létrehozás dátuma: 2006. 11. 19., 17:34

Al Gore nem tudta feldolgozni, hogy nem lett az USA elnöke. Azóta is a világot igyekszik jobbítani, és erről filmet is készített. Kétségtelenül jó és fontos ügy érdekében lobbizik. Soha ne lássunk ennél ártatlanabb filmet arról, hogyan terapizálja magát milliók bevonásával egy sérült ember!

Folytatás


eszközök:
betöltés folyamatban ...
RSSHírlevélÍrjon nekünk!ArchívumMédiaajánlatImpresszum
Adatkezelési Szabályzat[origo]OK.huiWiW[freemail]G-PortalVidea Az [origo] kiadója az Origo Zrt. © Minden jog fenntartva

Legolvasottabb cikkek

hirdetés

Hirdetés

Olvasnivaló

Forrás: AFP/Alexander Joe Tíz percig tartott a per Elhalasztották Oscar Pistorius perét, miután a vád még nyomozni akar a gyilkosság ügyében.
Forrás: Ruben van der Vleuten Saját útját filmezte végig egy csomag Minikamerát és intelligens vezérlést szerelt postai csomagjába egy brit szaki.
Forrás: MTI/Marjai János Cukorcsempészettel égette meg magát az energiaital magyar királya A Hell Energy alapítóinak ütemérzéke kiváló.

További adatok » Időjárás »