Dän von Schulz laptoppal és bakelittel - lemezbemutató a Copacabanán

Vágólapra másolva!
Július hetedikén, szombaton este a margitszigeti Copacabana Beachen mutatja be Music Bistro című nyárias hangulatú mixcédéjét Dän von Schulz, még a megjelenés előtt.
Vágólapra másolva!

A T-Online Zenáruház kiadásában, kizárólag neten terjesztendő albumhoz jövő héttől lehet hozzáférni, az igencsak csekély, 999 forintos ár ellenében.

A neves dj éjféltől éjjel három óráig játszik a népszerű Copacabana Beachen, július hetedikén (inkább nyolcadikán) - festői környezetben, a Margitsziget északi csücskén. Dän von Schulz szettje azért is különleges, mert egy új számítógépes programot is felhasznál, de régi vágású lemezlovas lévén bakelitlemez-játszók segítik a produkcióját.

A július hetedikei party nem az egyetlen rendezvény, ahol élőben lehet megismerkedni az új Musique Bistro anyagával, hiszen még júliusban országos klubturnéra indul a rutinos diszkós.

A helyszínekről jelen pillanatban is tárgyalások folynak, az viszont biztos, hogy a szigeti (Sziget fesztivál) Timo Maas-fellépés előtt is Dän von Schulz játszik. Emellett igencsak esélyes még egy Palace-fellépés Siófokon, egy másik a Hajógyári-sziget valamelyik beachklubjában, illetve a városligeti Juventus Plage-on.