A Beyoncé-kedvenc Karmatronic Records Csiszárnak dolgozik

Vágólapra másolva!
Beyoncé kedvenc remixere, a Karmatronic Records dj-producerpárosa, Achilles Sparta és Krajczár Péter lemondta a legtöbb külföldi fellépését. Ennek oka, hogy Csiszár Jenő, a június elején indult Rádió Q programigazgatója felkérte őket egy rádióműsor vezetésére.
Vágólapra másolva!

Az Éjszakai műszak című műsor minden pénteken és szombaton, este nyolctól éjfélig hallható. Az adásban rendszeresen dj-k szórakoztatják a hallgatókat, illetve számos program- és klubajánlót is hallhatnak az érdeklődők.

A srácok szabad kezet kaptak a műsor készítése során, így - mint tőlük már megszokhattuk - a legjobb minőségre törekszenek mind zenei, mind szerkesztési szinten.

"Nagy örömmel és lelkesedéssel fogaduk a felkérést, mert régi vágyunk volt, hogy erről az oldalunkról is bemutatkozhassunk" - mondta Achilles az MTI-nek. Eddig tizenhat adást készítettek, és szinte csak pozitív kritikát kaptak.

A rádió egyébként Budapesten és környékén fogható az FM 99.5 MHz-en, illetve a www.radioq.hu honlapon a srácok élőben is hallhatók és láthatók a webkamerák segítségével.

A Karmatronic Beyoncé két dalát is a remixelte már. A Ring the Alarm-ot és a Listen-t értelmezték újra, és a kislemez az egész világot körbejárta, sőt az első számú amerikai rnb-világsztár remixalbumának első helyére Achillesék zenéjét tette.