Félszáz klub és félezer előadó az Amsterdam Dance Eventen

Vágólapra másolva!
Az Amsterdam Dance Event a világ legnagyobb klubfesztiválja tartják. Az októberi esemény három napján közel félezer dj és liveact játszik a város negyven klubjában.
Vágólapra másolva!

A tavaly közel hatvanezer látogatóval záró partysorozat tényleg a világ legnagyobbjai közé emeli az Amsterdam Dance Eventet. Az idén október 18-tól 20-ig tartó eseményen újra több mint négyszázötven fellépőt ígérnek. A szervezők hagyományosan elektronikus zenei konferenciával kötik össze a partysorozatot.

A múlt évben itt játszott Tiësto, Sven Väth, Ricardo Villalobos, Dave Clarke, Carl Craig, Josh Wink, Paul van Dyk, Miss Kittin, Sander Kleinenberg és Benny Benassi is.

Az Amsterdam Dance Event honlapja szerint a fesztivál teljes programja augusztus közepétől lesz elérhető.

A programban Amszterdam legismertebb klubjai vesznek részt: a 11, az Akhnaton, a Bimhuis, a Bitterzoet, a BG, a Cineac, a Club 8, a Club NL, az Escape, a Fantasio, a Flex Bar, a Hotel Arena Tonight, a Jimmy Woo, a The Mansion, a Melkweg, a Café Pakhuis a Wilhelmina, az Odeon, az OT301, a Panama, a Paradiso, a Powerzone, a Rain, a The Sand, a Studio K, a Sugar Factory, a Studio 80, a Winston Kingdom, valamint a The Zebra.

A már biztosnak tűnő szakmai program szerint Steve Schnurr, a Music of Electronic Arts nemzetközi ügyvezetője vitaindító előadást tart majd a zenéről és a számítógépes játékokról. Másnap pedig a tánc világáról fog beszélni Ferry Corsten.

Az előadások és viták szólnak majd a művészeti bizniszről, a klubjárók körforgásáról, a művészet menedzsmentről, a mobilpiaci mozgásokról és a rádiós dj-k szerepéről napjainkban - utóbbi eszmecserét Dave Clarke vezeti.

party.[origo].hu

Forrás: [origo]